22
Mayıs
2024
Çarşamba
MUĞLA

Falcılara 12 bin euro kaptırdı

Bodrum’da özel bir şirkette muhasebe müdürlüğü yapan bekar Ayşe Köroğlu, yaklaşık bir yıl önce, kötüye giden işlerini düzeltip daha fazla para kazanmak için çareyi falcılarda aramaya karar verdi.

Bodrum’un Güvercinlik Köyü’nde oturan ve takma adları Marica, Rebeca ve Christina olan üç falcıyla irtibata geçen Köroğlu, iddiaya göre çeşitli büyü ve tılsımlar için toplam 12 bin Euro ödedi. Sekiz seansı için yedi bin Euro ödediği büyülerin bugüne kadar hiçbir etkisini göremediğini, beş bin Euro verip satın almak zorunda bırakıldığı altın tılsımın ise sahte çıktığını iddia eden Köroğlu, çileden çıktı. Bodrum Cumhuriyet Savcılığı’na giden muhasebeci, hızını alamayınca da soluğu falcıların evinde aldı.

Evin bahçesinde, çevrede sadece takma adlarıyla bilinen 64 yaşındaki anne Nurten Doğan (Marica), 37 yaşındaki kızları Jülide Doğan (Christina) ve 32 yaşındaki Şirin Doğan (Rebeca) ile Köroğlu arasında tartışma çıktı. Kavganın büyümesi, olay yerine gelen jandarma ekiplerince güçlükle önlendi. Köroğlu, "Bana verilen, tılsımlı ve altın olduğu iddia edilen beş bin Euro’luk nazarlığın Bodrum pazarında iki YTL’ye satıldığını öğrenince beynimden vurulmuşa döndüm. Ayrıca, büyülerin hiçbir etkisini görmedim. Tersine, büyü ve tılsımdan sonra tüm işlerim bozuldu, kişisel ilişkilerimde düzen kalmadı. Eşyalarımı satıp haciz ve borçlarımı ödemeye başladım, iflasın eşiğine geldim. Bunları daha önce dile getirdiğimde benden beş bin Euro daha istediler, ödemeye yanaşmayınca da yüzüme karşı beddua ettiler. Beni yaktılar, bari başkalarının hayatı kararmasın" diye dert yandı.

Büyü ve tılsım yaptıkları belirtilen anne ve iki kızı hakkında, daha önce de sekiz kişinin dolandırıldıkları gerekçesiyle şikáyetçi olduğu ortaya çıktı. Jülide Doğan hakkında ise kendini avukat olarak tanıtıp dolandırıcılık yapmak suçundan kamu davası açıldığı öğrenildi

....
Yayın Tarihi : 4 Haziran 2008 Çarşamba 06:15:54


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?