4
Mayıs
2024
Cumartesi
MUĞLA

Feci kazada ölü sayısı 4 oldu

FETHİYE'DE TRAFİK KAZASININ ARDINDAN

Fethiye'nin Çobanlar köyünde iki aracın kafa kafaya çarpışması sonucu meydana gelen kazada yaralanan İngiliz turist Stephen Funnell tedavi gördüğü Fethiye Devlet Hastanesi'nde hayatını kaybetti. İngiliz turistin ölümüyle kazada hayatını kaybedenlerin sayısı 4'e çıktı.

KAZA

Fethiye'nin Kemer beldesi Çobanlar köyünde dün saat 16.00 sıralarında meydana gelen trafik kazasında aynı aileden 3 kişi ölürken aralarında 2 yabancı turistin de bulunduğu 4 kişi de yaralanmıştı.

Fethiye'den Korubükü köyüne giden Mehmet Okkabas (45) yönetimindeki 48 F 4523 plakalı araç ile Antalya'nın Kaş ilçesinden Fethiye'ye gelen 2 yabancı turisti taşıyan Hüseyin Çelik (29) yönetimindeki 07 Y 2221 plakalı otomobil kafa kafaya çarpışmıştı. Kazada sürücülerden Mehmet Okkabas ile babası Cemil Okkabas (81) ve annesi Teslime Okkabas (80) hayatını kaybetmişti.

Kazada, Ümmü Gülsüm Okkabas (39) ile diğer aracın sürücüsü Hüseyin Çelik ve araçta bulunan yabancı turistler Stephen Funnell (63) ve eşi Hilary Funnell (60) de yaralanarak Fethiye Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alınmıştı. Yaralılardan Stephen Funnell dün gece yoğun bakımda öldü. Böylece kazada hayatını kaybedenlerin sayısı 4'e çıkarken yaralı üç kişinin hastanede tedavisi sürüyor.

FETHİYE'DE TRAFİK KAZASININ ARDINDAN
FETHİYE'DE TRAFİK KAZASININ ARDINDAN
FETHİYE'DE TRAFİK KAZASININ ARDINDAN
İHA
Yayın Tarihi : 8 Haziran 2010 Salı 13:40:19


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?