4
Mayıs
2024
Cumartesi
MUĞLA

Fethiye'de 41 kaçak yakalandı

FETHİYE'DE YURDA YASADIŞI YOLLARLA GİREN 41 KİŞİ YAKALANDI

Fethiye Emniyet Müdürlüğü KOM Grup Amirliği'nin yaptığı istihbarat çalışmaları sonucu 41 kaçak göçmen bir panelvan aracın içerisinde yakalandı.

Edinilen bilgiye göre, Fethiye Emniyet Müdürlüğü KOM Grup Amirliği'nin yaptığı istihbarat çalışmaları sonucu Filistin ve İran uyruklu kişilerin Fethiye'ye getirileceği bilgisine ulaşıldı. Çalışmalarını derinleştiren KOM polisleri dün akşam saat 22:00 sıralarında operasyon için düğmeye bastılar.

Karaçulha Beldesi yakınlarında İzmir plakalı panelvan türü bir aracı durduran polis ekipleri araç içerisindeki 41 kaçak göçmeni ve araç sürücüsünü gözaltına aldılar. 22'si erkek 19'u ise kadın ve çocuklardan oluşan grup Günlükbaşı Polis Merkezi'ne getirildiler. Aralarında bebeklerinde bulunduğu gruptaki bazı kadınların yorgunluktan polis merkezi önünde yerlerde uyuduğu görüldü.

Yakalanan kaçak göçmenlerin kimlik tespit çalışmaları için bir süre rehber bekleyen polisler daha sonra gecikmeli olarak kimlik tespit çalışmalarına başladılar. Yakalanan kaçak göçmenlerin pasaport kanununa muhalefetten adliyeye sevkedilecekleri öğrenildi.

İHA
Yayın Tarihi : 5 Ağustos 2010 Perşembe 05:38:00
Güncelleme :5 Ağustos 2010 Perşembe 11:07:28


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?