9
Mayıs
2024
Perşembe
MUĞLA

Fethiye'de aile boyu tecavüz!

Fethiye'de 14 yaşındaki kız, öz babası, amcasının, amcasının oğlunun ve dayısının kendisine tecavüz ettiğini iddia etti.

Muğla'nın Fethiye İlçesi'nde ilköğretim öğrencisi 14 yaşındaki K.T., öz babası, amcası, amcasının oğlu ve dayısının kendisine tecavüz ettiğini iddiasıyla şikayette bulundu. Olayla ilgili Fethiye Cumhuriyet Savcılığı soruşturma başlatırken, pedagog eşliğinde ifade veren K.T., çocuk yuvasına teslim edildi.

Eşen Beldesi'ne bağlı Çaltıözü Köyü İlköğretim Okulu 6'ncı sınıf öğrencisi K.T. öz babası C.T., amcası S.T, amcasının oğlu K.T ve dayısı B.M.'nin geçen yıl şubat ayından beri kendisine tecavüz ettiğini iddia ederek durumu rehber öğretmenine anlattı.

Rehber öğretmenin jandarmaya bilgi vermesinin ardından soruşturma başlatıldı. Dün okul kıyafetleriyle Fethiye Adliyesi'ne getirilen K.T., pedagog eşliğinde savcıya ifade verdi. K.T., öz babası ve amcası, amcasının oğlu ve dayısının 1 yıldır kendisine tecavüz ettiğini söyledi.

Muğla İl Jandarma Komutanlığı'na bağlı Çocuk ve Kadın Kısım Amirliği ekiplerince Fethiye'den alınan K.T., Muğla Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü Çocuk Yuvası'na teslim edildi. Savcılık tarafından ifadesi alınan baba C.T. ve diğer şüpheliler serbest bırakıldı.

K.T., bugün Muğla Devlet Hastanesi'nde doktor kontrolünden geçecek.

•Ortalık Savaş Alanına Döndü

 

...
Yayın Tarihi : 22 Şubat 2012 Çarşamba 15:26:29


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?