4
Mayıs
2024
Cumartesi
MUĞLA

Fethiye'de hareketli saatler

MARKETLERDEN SİGARA ÇALAN ZANLILAR KOVALAMACA SONUCU YAKALANDI

Fethiye'de bir ihbar üzerine harekete geçen polis ekipleri yaklaşık yarım saat süren kovlamaca sonucu yakaladıkları otomobilin içerisinde çalıntı sigara ve market malzemesi ele geçirdiler.

Edinilen bilgiye göre, bugün öğle saatlerinde gelen bir ihbar üzerine Fethiye Emniyet Müdürlüğü ekipleri kırmızı renkli bir otomobilin peşine düştüler. İçerisinde yüklü miktarda çalıntı sigara ve market malzemesi olduğu belirlenen 01 TY 688 plakalı araç polisin takibini farkedince kaçmaya başladı. Şehir merkezinde başlayan kovalamaca Kayaköyü ve Ölüdeniz'e kadar uzanınca devreye jandarma ekipleri de girdi. Kayaköy'ün ara sokaklarında polisi atlatmayı başaran otomobil Hisarönü girişinde jandarma

ekiplerinden kaçamadı. Araç içerisinde bulunan Mustafa K. ve Mehmet K. otomobilleriyle birlikte Ölüdeniz Hisarönü mahallesinde kaza yapmış vaziyette yakalandılar. Zanlılar polis ekiplerince sorgulanırken otomobilde yapılan incelemede çok sayıda sigara ve tavuk paketleri ile yiyecek malzemeleri bulundu. Olayla ilgili soruşturma Fethiye Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından sürdürülürken bulunan malzemelerin sabah saatlerinde soyulan bir markete ait olabileceği ifade edildi.

MARKETLERDEN SİGARA ÇALAN ZANLILAR KOVALAMACA SONUCU YAKALANDI
MARKETLERDEN SİGARA ÇALAN ZANLILAR KOVALAMACA SONUCU YAKALANDI
İHA
Yayın Tarihi : 16 Ocak 2010 Cumartesi 15:51:02
Güncelleme :16 Ocak 2010 Cumartesi 19:01:10


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?