4
Mayıs
2024
Cumartesi
MUĞLA

Fethiye'de kelepçeli işkence

FETHİYE'DE KELEPÇELİ İŞKENCE

Fethiye'de, bir mezarlıkta elleri ve ayakları plastik kelepçeyle bağlandıktan sonra dövülerek işkence yapılan bir kişi bulundu.

Fethiye'de, inşaatlarda ahşap işleri yaptığı öğrenilen 26 yaşındaki Süleyman Demir'i Yenimahalle Mezarlığı'na kaçıran kişi ya da kişiler, el ve ayaklarını plastik kelepçeyle bağladıktan sonra işkence yaptı.

Karnından da bıçaklanan genci burada terk eden saldırganlar kayıplara karıştı.

Süleyman Demir'den haber alamayan yakınları cep telefonlarına gelen bir mesajla polise koştu. Demir'in yakınlarına gönderilen mesajda "Damadınızı öldürdük, mezarlığa bıraktık" denildiği iddia edildi.

Sabah saat 08.00 sıralarında gelen mesajın ardından mezarlığa koşan Süleyman Demir'in yakınları öte yandan durumu polise bildirdi. Olay yerine gelen Fethiye İlçe Emniyet Müdürlüğü ekibi, Günlükbaşı semtinde parke döşemeciliği yapan Süleyman Demir isimli şahsı elleri ve ayakları plastik kelepçeyle bağlı ve kanlar içinde buldu. Yaralı olan gencin ellerini ve ayaklarını plastik kelepçeden kurtaran polis ekipleri olay yerine ambulans çağırdı. Fethiye Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Demir tedavi altına alınırken polis mezarlık içerisinde arama yaptı. Mezarlıkta kanıtları inceleyen polis, olayın geçtiği yeri fotoğraflayarak işkence yapılan yerdeki mezarların isimlerini aldı. Süleyman Demir'in olay yerinde cüzdanı ve terlikleri bulundu.

FETHİYE'DE KELEPÇELİ İŞKENCE
FETHİYE'DE KELEPÇELİ İŞKENCE
FETHİYE'DE KELEPÇELİ İŞKENCE
FETHİYE'DE KELEPÇELİ İŞKENCE
İHA
Yayın Tarihi : 3 Haziran 2010 Perşembe 14:49:01
Güncelleme :3 Haziran 2010 Perşembe 15:16:01


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?