4
Mayıs
2024
Cumartesi
MUĞLA

Fethiyespor maç saatini bekliyor

FETHİYESPOR MAÇ SAATİNİ BEKLİYOR

2010-2011 sezonun beşinci haftasında kendi evinde Balıkesirspor ile karşılaşacak olan Fethiyespor’da bu maçın hazırlıkları bugün yapılan son antrenmanla tamamlandı.

Yarın saat 20.30’da başlayacak maçı, İstanbul Bölgesi hakemlerinden Erdem İren yönetecek. Galibiyet parolası ile sahaya çıkacak olan Fethiyespor’da bu maç öncesi sakat veya cezalı oyunu bulunmuyor. TFF Süper Toto 2.Lig Kırmızı Grupta beşinci hafta karşılaşmaları yarın oynanacak. Maçlardan 7’si saat 15.00’de, diğer ikisi ise 20.30’da başlayacak.

Bu sezon Fethiye’de oynadığı diğer iki maçını da akşam oynayan Fethiyespor, yarın da rakibi ile akşam saat 20.30’da başlayacak maçta karşı karşıya gelecek. İlk 4 haftada 2 galibiyet ve 1 beraberlikle 7 puan toplayan ve puan cetvelinde de averajla 7’nci sırada yer alan Fethiyespor’un 7 puanlı rakibi Balıkesirspor da +2 averajla 5’inci sırada yer alıyor.

Lider Konya Torku Şekerspor ile arasında 3 puan fark olan Fethiyespor’da Balıkesirspor maçındaki hedef ise sahadan 3 puanla ayrılarak hem geçen hafta alınan mağlubiyeti telafi etmek hem de puan cetvelinde üst sıralara yükselmek. Bu maç öncesi hafta boyunca çalışmalarını sürdüren Fethiyespor, Perşembe günü Muğlaspor ile bir hazırlık maçı yaptı. Çarşamba günü kampa giren ve çalışmalarını Fethiyespor Sosyal Tesislerinde sürdüren Fethiyespor’da oyuncuların moral seviyesinin yüksek olduğu yapılan antrenmanlarda gözlenirken, Teknik Direktör Erkan Sözeri de taraftarın her zamanki desteği ile Balıkesirspor maçını kazanacaklarını belirtti.

İHA
Yayın Tarihi : 25 Eylül 2010 Cumartesi 14:29:04
Güncelleme :25 Eylül 2010 Cumartesi 14:32:21


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?