22
Mayıs
2024
Çarşamba
MUĞLA

Fiş toplayan öğrencilere ödül

Muğla Vergi Dairesi Başkanlığı tarafından geçtiğimiz yıl içinde başlatılan ‘Ülkemi Seviyorum Belgemi Alıyorum’ isimli kampanya çerçevesinde Muğla’da fiş toplayan öğrencilere çeşitli hediyeler dağıtıldı. 

Muğla Vergi Dairesi Başkanı Mehmet Yörük, geçtiğimiz yıl içinde başlatılan kampanya çerçevesinde 2 bin 296 öğrencinin öğrenci başına 150 fiş topladığını ve bunları il genelinde bulunan vergi dairelerine teslim ettiğini belirterek, “Bu kampanya ile öğrencilerimiz bilinçli bir tüketici olacaktır. Ayrıca onlar bu küçük yaşlarında vergi denetmeni oldu” dedi. 

Kampanyaya katılan 2 bin 296 öğrenci arasında noter huzurunda çekiliş yapılarak 188 öğrenciye çeşitli hediyeler verildiğini kaydeden Mehmet Yörük, Muğla il merkezinden kampanyaya katılan ve yapılan çekilişte hediye almaya hak kazanan öğrencilere hediyelerini kendi eliyle dağıttı. 

Muğla il merkezinden kampanyaya katılan öğrencilerden 12 yaşındaki Merve Sude Acar ile 10 yaşındaki Şule Yıldırım bilgisayar, 9 yaşındaki Batuhan Bulut ile 7 yaşındaki Doğa Koçal DVD, 14 yaşındaki Nazlı Camcı ile Cemre Balcı dijital fotoğraf makinesi kazandı. Muğla Vergi Dairesi Başkanı Mehmet Yörük, kampanyada vergi bilincinin arttırılmasının hedeflendiğini belirterek, “Öğrencilerimizin vergi bilincini geliştirmek ve onlara bu alışkanlığı kazandırmak amacıyla başlatılan kampanya Muğla’da büyük ilgi gördü. Kampanyaya katılan her bir öğrencimiz 150 adet fiş toplayarak bizlere teslim etti. Yarının vergi mükellefi olacak öğrencilerimizin vergi konusunda bilinçli olarak yetiştirmek bizim için çok önemli. Bu anlamda kampanyamıza katılan ve bizlere destek veren öğrencilerimiz ile velilerimize teşekkür ederim” dedi. 

Ülkemi Seviyorum Belgemi Alıyorum isimli kampanya çerçevesinde Muğla il genelinde 5 öğrenciye masaüstü bilgisayar, 5 öğrenciye DVD Player, 10 öğrenciye dijital fotoğraf makinası, 15 öğrenciye elektronik sözlük, 30 öğrenciye bisiklet, 100 öğrenciye futbol topu, 1 öğrenciye şarjlı uçak, 10 öğrenciye maket uçak, 10 öğrenciye model uçak, 1 adet 37 ekran televizyon ile 1 adet ütü olmak üzere 188 adet hediye dağıtıldı.

İHA
Yayın Tarihi : 12 Mart 2008 Çarşamba 16:39:03


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
merve sude acer IP: 88.242.28.xxx Tarih : 27.03.2008 21:08:04

ben merve sude acer. size çok teşekkür ediyorum saygılarımı sunuyorum