22
Mayıs
2024
Çarşamba
MUĞLA

Futbol abisini kaybetti

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Hasan Doğan, dün saat 19.00 sıralarında Bodrum'un Torba Mahallesi Kaynar mevkiinde bulunan Rixos Otel'de geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti. Rixos Otel'de konaklayan Doğan saat 17:00'ye kadar Torba'da Ender Alkoçlar'a ait Leea Beach'de Milli Takımlar Teknik Direktörü Fatih Terim ve Milli Takımlar Sorumlusu Levet Kızıl, işadamı arkadaşı Cihan Kamer, eşi Aysel Doğan ve Fulya Terim, Beyazıt Öztürk ve Müfit Erkasap ile birlikte yemek yedi. EURO 2008 sonrası yorgunluk atan milli takım ekibiyle keyifli bir yemek yiyen Doğan saat 17:30'da kaldığı Rixos Otel'e geldi.

SAUNAYA GİRDİ KRİZ GEÇİRDİ
Otelde yaklaşık 40 dakika saunada kalan ve sauna sonrası soğuk suyla duş alan Doğan, birkaç dakika sonra odasında yere yığıldı. 19:00 civarında kalp krizi geçiren Doğan'a ilk müdahaleyi otel doktoru ve otelde konaklayan bir İsviçreli doktor yaptı. 19:30'da Rixos Otel'den Özel Bodrum Hastanesi'ne getirilen Doğan'ın bu esnada yaşam fonksiyonlarını kaybettiği ifade edildi. Hastanede Doğan'ı yeniden hayata döndürmek için doktorlar 1 saat 15 dakika müdahalede bulundu. Ancak kalp masajları ve elektro şoklara rağmen Federasyon Başkanı kurtarılamadı.

1 SAAT 15 DAKİKA MÜDAHALE
Özel Bodrum Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Operatör Doktor Abdullah Servet, "Hasan Doğan'ın kalp krizi geçirdiğine dair bizi aradılar. Ambulansımız Rixos Otel'e gitti. Sağlık ekibimiz oraya ulaştığında Doğan'ın kalbinin durmuş olduğunu belirledi. Hastaneye gelene kadar 10 dakikalık süre içinde tüm çabalara rağmen geri getirilemedi. Doktorlarımız acil serviste 1 saat 15 dakika müdahale etti. Ancak Doğan hayatını kaybetti. Bize gelen bilgiye göre Doğan'ın kalp rahatsızlığı bulunmadığı ancak tansiyon hastalığı bulunduğu ve ilaç kullandığı öğrenildi" dedi.

Sabah
Yayın Tarihi : 6 Temmuz 2008 Pazar 09:35:49
Güncelleme :6 Temmuz 2008 Pazar 09:38:33


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?