4
Mayıs
2024
Cumartesi
MUĞLA

Garsonları dağa kaldırdılar

GARSONLARI DAĞA KALDIRDILAR

Muğla’da meydana gelen olayda tartıştıkları kişilere işkence yaparak zorla alıkoyan biri bar işletmecisi, 4 kişi yakalandı.

Edinilen bilgiye göre; Bodrum’da garsonluk yapan Faik Y.(33) ve Tahsin Ö.(28) isimli garsonlar, kış sezonu nedeniyle işletmelerin kapanmasından sonra çalışmak için Muğla merkezdeki bir barda çalışmak için anlaşma yaptı. Faik Y. Ve Tahsin Ö. ile Bar işletmecisi N.B. (29), çalışanlar H.K. (28), M.G.(29) ve B.C. (25) arasında tartışma çıktı.

Tartışmanın büyümesi üzerine bar işletmecisi ve 3 çalışanı, Faik Y. ve Tahsin Ö’yü bıçakla tehdit ederek, Yılanlı Dağı’nda boş bir alana götürdüler. Dağdaki boş alanda Faik Y. ve Tahsin Ö’yü döven bar işletmecisi N.B. ve adamları, daha sonra bu kişileri bıçaklayarak üzerlerindeki 2 adet cep telefonu ve 200 lirayı gasp ettiler.

Bar işletmecisi N.B. ve çalışanlar H.K, M.G ve B.C., Faik Y. ve Tahsin Ö’nün yerlerinin bulunmaması için cep telefonlarını kırarak attı. N.B ve adamları, 2 garsonu iddialara göre toprağa gömmek için arabanın bagajına koydular. Faik Y. ve Tahsin Ö. bagaj kapısını açmayı başararak ormanlık alanda izlerini kaybettirdiler.

İki garson kendi imkânlarıyla emniyet güçlerine giderek Bar sahibi ve çalışanlarından şikâyetçi oldular. Faik Y. ve Tahsin Ö’nün ifadelerini alan emniyet güçleri, Bar işletmecisi N.B. ve çalışanlar H.K, M.G. ve B.C’yi yakalayarak gözaltına aldı. Aralarında gasp ve hırsızlık suçlarından sabıkası bulunan zanlılar. tutuklanma talebiyle Muğla Adliyesine sevk edildiler. Mahkeme sanıklardan B.C’yi serbest bırakırken, H.K, N.B ve M.G isimli şahıslar tutuklanarak Muğla E Tipi Kapalı Cezaevine gönderildi. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

İHA
Yayın Tarihi : 9 Ocak 2010 Cumartesi 14:24:01
Güncelleme :9 Ocak 2010 Cumartesi 21:15:24


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?