4
Mayıs
2024
Cumartesi
MUĞLA

GİTESFOB başkanı güven tazeledi

GİTESFOB BAŞKANI ŞİMŞEK GÜVEN TAZELEDİ

540 üyeye sahip Muğla Giyim Eşyaları, Fotoğrafçılar, Seyyar Satıcılar, Temizleyiciler, Esnaf Ve Sanatkarlar Odası (GİTESFOB)un 10. Genel Kurulu oda hizmet binasında gerçekleştirildi.

Kongreye Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Şükrü Ayyıldız, Muğla Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Hürriyet Yılmaz ve GİTESFOB üyeleri katıldı.

Divan Başkanlığını Muğla Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Şükrü Ayyıldız’ın yaptığı genel kurulda konuşan GİTESFOB Başkanı İsmail Şimşek, genel kurula gösterilen ilgi nedeniyle üyelere teşekkür etti. Yönetimi ile birlikte oda üyeleri için geçen dört yılda önemli çalışmalara imza attıklarını belirten Başkan Şimşek, yeni dönemde de üyelerin yararına olacak çok sayıda projeye imza atacaklarını belirtti.

Konuşmaların ardından geçen dört yıllık süreçte yönetim kurulunda yer alan ve yeni yönetimde bulunmayan İbrahim Tuncer ve Saffet Öztürk’e oda tarafından plaket verildi. Tek liste ile gidilen seçimler sonunda tüm üyelerin oylarını alan mevcut Başkan İsmail Şimşek ve yönetimi güven tazeleyerek yeniden göreve seçildi.

Genel kurul sonunda İsmail Şimşek Başkanlığında oluşan yönetim kuruluna Ömer Karaca, Esat Uyar, Ertuğrul Çimen, Fatih Coşkun, Ümit Asar ve Sadri Uysal seçildi.

GİTESFOB BAŞKANI ŞİMŞEK GÜVEN TAZELEDİ
GİTESFOB BAŞKANI ŞİMŞEK GÜVEN TAZELEDİ
İHA
Yayın Tarihi : 6 Şubat 2010 Cumartesi 11:56:03
Güncelleme :6 Şubat 2010 Cumartesi 12:11:29


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?