5
Mayıs
2024
Pazar
MUĞLA

Gizlice aldığı motosiklet sonu oldu

Babasından gizli motosiklet alan gencin, arkadaşı ile oynadığı tehlikeli oyun hayatına mâl oldu

Muğla’nın Yatağan İlçesi’nde, biriktirdiği parayla babasından gizli motosiklet alan 18 yaşındaki İsmail Özdemir, yönetimindeki motosikletle, karşıdan gelen arkadaşı 16 yaşındaki C.Ç.’nin kullandığı motosiklet çarpıştı. Şakalaşmak için motosikletleri birbirlerinin üzerine sürdükleri iddia edilen motosiklet tutkunu 2 gençten Ç. ağır yaralanırken, Özdemir tedavi gördüğü hastanede verdiği yaşam savaşını, kazadan bir hafta sonra kaybetti.

Acılı baba Mehmet Özdemir, "Oğluma motosikleti satmamaları için firmayı uyarmıştım ama gizlice almış. Firma hakkında şikayetçi olacağım" dedi. Kaza, Yatağan İlçesi’ne bağlı Kavak Köyü yakınlarında 4 Aralık’ta saat 20.00 sıralarında meydana geldi.

Kavak Köyü’nden Kavaklıdere İlçesi yönüne giden C.Ç. yönetimindeki motosikletle, karşıdan gelen İsmail Özdemir’in kullandığı plakasız motosiklet çarpıştı. Kasksız olan iki genç, çarpışmanın şiddetiyle fırlayıp şarampole yuvarlanırken, motosikletler de hurdaya döndü. Kazayı görenler durumu sağlık ve jandarma ekiplerine haber verdi. Sağlık görevlileri, Ç.’yi Yatağan Devlet, Özdemir’i de Özel Yücelen Hastanesi’ne kaldırdı. Yaralılardan Ç. yapılan ilk müdahalenin ardından Muğla, Özdemir ise Milas Devlet Hastanesi’ne sevk edilip tedaviye alındı.

BİRBİRLERİNİN ÜZERİNE SÜRMÜŞLER

Römorkör üretimi yapan firmada çalışan İsmail Özdemir ile karşıdan gelen arkadaşı C.Ç. ile şakalaştığı, motosikletleri birbirlerinin üzerine sürdükleri sırada kaza yaptıkları iddia edildi. Ayrıca iki arkadaşın da ehliyetinin olmadığı belirtildi.

YAŞAM MÜCADELESİNİ KAYBETTİ

Babasından gizli olarak maaşından biriktirdiği parayla motosiklet alan ve henüz plakasını bile çıkartamayan Özdemir, yaşam savaşı verdiği hastanede kazadan bir hafta sonra dün hayatını kaybetti. Acı haberle gencin ailesi gözyaşlarına boğuldu. Özdemir’in cenazesi otopsi için İzmir Adli Tıp Kurumu Morgu’na gönderildi. Gözüyaşlı baba 55 yaşındaki Mehmet Özdemir, oğlunun motosikleti kazadan 1 hafta önce kendisinden gizlice aldığını ve eve hiç getirmediğini söyledi. Gözyaşlarına hakim Mehmet Özdemir, "Oğlum motosiklet almak istiyordu, ben de izin vermiyordum. Hatta motosiklet satışı yapan firmaya gidip oğluma satmamaları için uyardım. Ancak oğlum gizlice almış. O firma hakkında şikayetçi olacağım" diye konuştu. Jandarma, kazayla ilgili soruşturma başlattı.

 

...
Yayın Tarihi : 12 Aralık 2011 Pazartesi 12:57:13


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?