4
Mayıs
2024
Cumartesi
MUĞLA

Gökhan Kırdar foton çağını anlattı

GÖKHAN KIRDAR FOTON ÇAĞINI ANLATTI

Ünlü sanatçı Gökhan Kırdar, yeni projesi "Foton Çağı | Photon Age" kapsamında konser vermek için geldiği Marmaris’te projesinin içeriği hakkında bilgi verdi.

Gökhan Kırdar, foton ışınlarına ve ay ışığının ruhlardaki etkilerine karşı müzikal ve felsefi farkındalık uyandırmak amacıyla başlattığı "Foton Çağı" (Photon Age) Projesi Dünya Turnesi'nin ikinci konserini vermek için geldiği Muğla Marmaris’te gazetecilerin sorularını yanıtladı.

‘Kurtlar Vadisi’ dizisinin müzikleri ile tanıdığı daha çok öncesinde de çıkardığı ‘Yerine sevemem’ gibi albümleriyle de bilinen müzisyen Gökhan Kırdar, artık insanlığı ‘2012’ korkusundan kurtarmanın peşinde.

Kırdar, ‘”Foton Çağı” hakkında bilgi verirken, “Foton kuşağının ilk iki katmanına çoktan girdik bile. İlk aşamasına 1962’de, ikinci aşamasına 1987’de, üçüncü ve son aşamasının ise dünyanın hemen her tarafında beklenildiği gibi olursa 2012 sonunda gireceğiz” diye konuştu.

Foton Çağı’nın, dolayısıyla 2012’nin yokoluşun değil yeniden doğuşun, varoluşun başlangıcı olduğuna inandığını belirten Kırdar, “Denilenler gibi 2012’de yada daha sonrasında yaşanacak son aşamanın, insanlığın yitirilişi gibi olumsuz şeyler yerine, yeniden doğuşa, hastalanmayacak vücutlara, kötülüklerin yok olmasına yol açacağına inanıyorum. Foton çağının son aşamasının gerçekleşmesiyle, yarı ışık yarı görünen bedenler olacağız. İki sarmallı DNA’lar 12 sarmallı olacak. Hastalıklar ortadan kalkacak. Herkes birbirinin düşüncesini okuyabilecek. Böyle olunca da kötü düşünmek giderek zorlaşacak. Zamanla kötülük ortadan kalkacak.”

İnsanlara korku yerine umut aşılamak amacıyla hayata geçirdiği projesiyle insanlara, müzik, dans, video ve özel ışıklarla destelenen bir müzik terapisi uyguladığını belirten Kırdar, “Projemi Facebook ve internet sayfamda da paylaşıyorum. Türkiye turnemin ardından 2012 sonuna kadar Avrupa ve Amerika’da da ‘Foton Çağı’ projesi kapsamında konserler vereceğim. İnsanlara umut aşılayacağım.”

Kırdar, projesi kapsamında Antalya’dan sonra ikinci konserini bu akşam Marmaris Amfitiyatro’da verecek.

GÖKHAN KIRDAR FOTON ÇAĞINI ANLATTI
İHA
Yayın Tarihi : 17 Temmuz 2010 Cumartesi 13:08:01
Güncelleme :17 Temmuz 2010 Cumartesi 18:51:05


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?