16
Mayıs
2024
Perşembe
MUĞLA

Gözleri birbirinden farklı renkte

Bodrum ilçesinde, bir lokantada garson olarak çalışan gencin gözlerinin farklı renklerde olduğunu görenler, merakla gözlere bakarken, şaşkınlıklarını gizleyemiyor.

Gözlerinden biri yeşil, diğeri kahverengi olan İzmir doğumlu 23 yaşındaki Gökhan Yalta doğuştan gözlerinin böyle olduğunu belirterek esprili bir şekilde “Halen değişmedi” diyor.

Genelde bayanların ilgisini çektiğini söylediği bu durum karşısında bazı kişilerin ilk etapta lens sandığını belirten Gökhan Yalta, gözlerinde herhangi bir sağlık problemi olmadığını ifade ederek, “Ailem gözlerimin farklı renkte olduğunun fark edince, görme problemi olur mu diye doktora sormuşlar. Doktor ise ‘Gayet sağlıklı gözleri var. Bu milyonda bir olan bir şey” demiş. Gözlerimde herhangi bir sorun yaşamadım. Biz 3 kardeşiz ve kardeşlerimin gözleri aynı renkte. Bende olduğu gibi farklı bir durum yok” diye konuşuyor.

Annesinin gözlerinin kahverengi babasının ise yeşil olduğunu belirtirken, gözlerine dikkatlice bakan lokanta müşterilerine gülümseyerek “Biri babamın , biri annemin gözü” diyen genç durumdan oldukça memnun gözüküyor. Gözlerinin farklı renklerde olmasının işyerinin dışında da ilgi çektiğini belirten Yalta “Özellikle daha çok bayanların dikkatini çekiyor. Gözlerin çok güzel deyip, lens mi taktın diye soranlar oluyor. Genelde lens sanıyorlar. Bu durumu fark edenler ‘Gözlerinin ikisi de yeşil olsa daha güzel olurdu’ diyorlar” ifadelerini kullanıyor.

Yavuz Yılmaz isimli lokanta müşterisi 3-4 ay önce Gökhan Yalta’nın gözlerinin farklı renkte olduğunu fark ettiğini ve artık kendisine normal geldiğini belirterek, “Sanırım bir kez böyle bir şey televizyonda izlemiştim” dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 24 Aralık 2008 Çarşamba 13:19:53


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?