7
Mayıs
2024
Salı
MUĞLA

Gözyaşlarıyla uğurlandı

Muğla İl Emniyet Müdürlüğü'nde görev yapan 3. sınıf emniyet müdürü ve personel müdürü Emine Emeksizoğlu, tedavi gördüğü İzmir Ege Üniversitesi Hastanesi'nde dün vefat etti.

Emine Emeksizoğlu için Muğla İl Emniyet Müdürlüğü önünde tören düzenlendi. 2003 yılında Rize Emniyet Müdürlüğü'nde görevli iken 4. sınıf emniyet müdürü olarak Muğla İl Emniyet Müdürlüğü kadrosuna atanan Emine Emeksizoğlu, 30 Haziran'da 3. sınıf emniyet müdürü olarak İl Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Personel Şube Müdürlüğü görevine tayin edildi.

Bir süre önce beyninde ur tespit edilen Emine Emeksizoğlu, tedavi için İzmir Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırıldı. Dün tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden Emine Emeksizoğlu için bugün görev yeri olan Muğla Emniyet Müdürlüğü'nde tören düzenlendi. Muğla Valisi Hüseyin Aksoy, Muğla Belediye Başkan Vekili Yavuz Kayı, Muğla Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Şener Oktik, daire müdürleri, emniyet mensupları, Emine Emeksizoğlu'nun eşi ve İl Emniyet Müdür Yardımcısı Mustafa Emeksizoğlu, kızı Gurur ve oğlu Onur Emeksizoğlu'nun katıldığı törende gözyaşları sel oldu.

Emine Emeksizoğlu, eşi ve çocuklarının ayakta zor durduğu törenden sonra toprağa verilmek üzere doğum yeri olan Aydın'ın Kuşadası İlçesi'ne gönderildi.

.
Yayın Tarihi : 26 Kasım 2005 Cumartesi 12:40:55
Güncelleme :26 Kasım 2005 Cumartesi 12:51:59


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?