4
Mayıs
2024
Cumartesi
MUĞLA

Gümüşlük’te tiyatro coşkusu

GÜMÜŞLÜK’TE TİYATRO COŞKUSU

Muğla’nın Bodrum ilçesine bağlı Gümüşlük Beldesinde hafta sonu tiyatro coşkusu yaşandı.

Maliye Tiyatrosu tarafından Gümüşlük Kemal Durmaz İlköğretim Okulu Tiyatro Salonunda gündüz çocuklara, gece büyüklere iki ayrı oyun sahnelendi.

Çocukların büyük bir merakla izledikleri oyuna ilgi büyük oldu. Sahnelenen oyunun ardından kısa bir açıklama yapan Gümüşlük Belediye Başkanı Mehmet Tire “Sanat ve sanatçıya her zaman değer verdik. Çocukların eğitiminde sanatın ne kadar önemli olduğunu ve gelişime katkılarını biliyoruz. Bu nedenle de bu tür aktiviteleri her zaman destekliyoruz ve desteklemeye devam edeceğiz. Gümüşlük’ün adı yaz aylarında festivallerle, konserlerle anılıyor. Hem Gümüşlük halkı, hem de gelen konuklarımız keyifli saatler geçiriyorlar. Bu aktivitelere kış aylarında da devam edeceğiz. Çünkü Gümüşlük halkı sanatın ve sanatçının her zaman yanında olmuştur. Biz de Belediye olarak elimizden geleni yapmaya devam edeceğiz” dedi.

Akşam sahnelenen “Leydi Mahvet” adlı oyuna ise büyükler yoğun ilgi gösterdi. Haldun Taner ve Anton Çehov’un öykülerinden uyarlanan oyun büyük beğeni topladı.

GÜMÜŞLÜK’TE TİYATRO COŞKUSU
GÜMÜŞLÜK’TE TİYATRO COŞKUSU
GÜMÜŞLÜK’TE TİYATRO COŞKUSU
GÜMÜŞLÜK’TE TİYATRO COŞKUSU
İHA
Yayın Tarihi : 29 Kasım 2010 Pazartesi 14:54:00
Güncelleme :29 Kasım 2010 Pazartesi 20:34:00


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?