22
Mayıs
2024
Çarşamba
MUĞLA

Güneşe de, denize de doymuyorlar

Muğla'nın Marmaris ilçesinde sıcaktan bunalan Rus turistler denize girerek serinledi.

Hava sıcaklığının zaman zaman 40 derecenin üzerine çıkması, Marmaris plajlarında doluluk oranının artmasına neden oldu. Ruslar denize girip serinlerken, su sporları yapmayı da ihmal etmediler. Rusya'dan tatil için Marmaris'e gelen Antinko Olezka (28), Marmaris'i çok sevdiğini belirterek, "İlk defa Türkiye'ye geliyorum. Burası Rusya gibi serin değil. Tahmin ettiğimden çok daha sıcak. Serinlemek için bol, bol denize giriyoruz, ayrıca Marmaris çok güzel bir yer. Burayı çok sevdim. Bir dahaki tatilimi de
Marmaris'te geçireceğim" dedi. Bir başka Rus turist Lena Shrarc (37), "Marmaris'te hava sıcaklığı çok fazla. Denizden çıkmıyorum ve Marmaris'te olmaktan çok mutluyum. Harika bir doğanız var çok güzel ve şirin bir ilçe. Burada aynı zamanda 2008 Avrupa Şampiyonlar Kupasını seyretme imkanımız var. Rusya'nın final oynayacağını düşünüyorum" diye konuştu. Eşiyle beraber Marmaris'te tatilini geçiren Ivan Shrarc (24), son 2 günün çok sıcak geçtiğini belirterek şunları söyledi :
"Marmaris'te hava sıcaklığı son iki gündür çok fazla eşimle beraber sürekli plajdayız. Marmaris çok güzel bir yer burada olmaktan mutluyum ve bir Rus olarak 2008 Avrupa Şampiyonlar Kupasını Rusya kazanacaktır."

..
Yayın Tarihi : 20 Haziran 2008 Cuma 17:51:01


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?