8
Mayıs
2024
Çarşamba
MUĞLA

Gürcü garsonun evi kundaklandı

Muğla'nın Ortaca İlçesi'ndeki bir barda garsonluk yapan Gürcistan uyruklu Maia Navrozashvılı (37) ile erkek arkadaşının kaldığı evde çıkan yangın paniğe neden oldu. Navrozashvılı ve erkek arkadaşının evde bulunmadığı sırada başlayan, apartmanda yaşayanların itfaiye tarafından tahliye edildiği yangının kasıtlı olarak çıkartıldığı belirlendi.

Ortaca İlçesi Terzialiler Mahallesi Cumhuriyet Caddesi'ndeki işyeri ve dairelerin bulunduğu beş katlı apartmanın 2'inci katındaki daireden dün (Salı) akşam saatlerinde dumanların çıktığını görenler itfaiye ve polis ekiplerine haber verdi. Polis çevre güvenliğini alırken, itfaiye ekipleri apartmanda yaşayanları tahliye etti. Yangına müdahale eden itfaiye, alevleri büyümeden söndürdü. Bir barda garsonluk yapan ev sahibi Maia Navrozashvılı (37) yangını öğrenip olay yerine geldi ve gördüğü manzara karşısında şaşkına döndü. Navrozashvılı'nın evde erkek arkadaşıyla yaşadığı, ancak yangın sırasında içeride kimsenin bulunmadığı öğrenildi.

KUNDAKLAMA NEDENİYLE ÇIKMIŞ

Polis ve itfaiye ekiplerinin yaptığı ilk incelemede, evdeki giyim eşyalarının toplanıp koridora getirildiği ve burada ateşe verildiği belirlendi. Yangının kesin çıkış nedeninin bilirkişi incelemesinin ardından netlik kazanacağı kaydedildi.Polis yangınla ilgili soruşturma başlattı.

 

...
Yayın Tarihi : 7 Mart 2012 Çarşamba 14:19:54


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?