6
Mayıs
2024
Pazertesi
MUĞLA

Güvenlik kamerasından kaçamadılar

Bodrum'da bir kuyumcuya giren ve aralarında kadınların da bulunduğu 8 kişilik grubun, 11 bin YTL değerindeki altınları yutarak ve iç çamaşırlarına saklayarak çaldıkları iş yerinin güvenlik kamerasından tespit edildi. Olayla ilgili soruşturma başlatan polis 3 kişiyi yakaladı.

Cevat Şakir Caddesi'nde Sibel Doğan'a ait kuyumcu dükkanına müşteri gibi iki ayrı grup halinde giren ve aralarında kadınların da bulunduğu 8 kişi, tezgahlara geçerek altın kolye ve yüzük gibi ziynet eşyalarını incelediler.

Bir süre sonra bu kişilerin iş yerinden ayrılmasının ardından tezgahların başına geçen Doğan, 11 bin YTL değerindeki altınların kaybolduğunu tespit etti.

Doğan, bunun üzerine iş yerinde bulunan güvenlik kamerasını inceledi. Kamera görüntülerinde, iş yerine 2 ayrı grup halinde giren 8 kişinin, inceledikleri yüzük ve kolyelerin bir kısmını yuttukları, bir kısmını da iç çamaşırlarına sakladıkları belirlendi.

Doğan'ın durumu polise bildirmesi üzerine başlatılan çalışma kapsamında olayla ilgisi olduğu belirlenen 3 kişi yakalandı.

Yetkililer, olayla ilgili soruşturmanın devam ettiğini kaydettiler.
a..a
Yayın Tarihi : 13 Temmuz 2006 Perşembe 16:18:11
Güncelleme :14 Temmuz 2006 Cuma 17:49:15


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?