4
Mayıs
2024
Cumartesi
MUĞLA

Hastane yolunda kaza!

HASTANE YOLUNDA KAZA: 1 ÖLÜ, 2 YARALI

Muğla’nın Milas ilçesinde meydana gelen trafik kazasında 1 kişi öldü, 2 kişi de yaralandı.

Kaza, bugün saat 11.00 sıralarında Milas merkez Burgaz Mahallesi Erdal Çerçi Caddesi üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre; Akkent Mahallesi tarafından şehir merkezine doğru giden Havva Dalyan (26) kullandığı 48 LN 038 plakalı araç virajı geçtikten sonra karşıdan gelen Mehmet Şen’in (30) kullandığı henüz plakası belirlenemeyen motosikletle çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle motosiklet ve sürücüsü yaklaşık 50 metre sürüklendi. Motosiklet sürücüsü olay yerinde hayatını kaybetti.

Kazanın etkisiyle ve aracın takla atması sonucu yaralan araç sürücüsü Sibel Dalyan taksiyle hastaneye götürüldü. Yol kenarından yürüyen Mehmet Yüksel (54) ise aracın çarpması sonucu yaklaşık metre aşağıya düştü. Çarpmanın ve düşmenin etkisiyle sağ kolunun kırıldığı belirtildi. Yaralı Mehmet Yüksel düştüğü yerden sağlık ekipleri ve vatandaşların yardımıyla taşınarak olay yerine gelen 112 Acil Yardım ambulansıyla 75. Yıl Milas Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Tedavi altına alınan yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu kaydedildi.

Olay yerine gelen yakınları ise Mehmet Şen’in öldüğünü öğrenince gözyaşlarına boğuldu ve Şen’in öldüğüne bir türlü inanamadı. Yakınları polis tarafından sakinleştirilmeye çalışıldı.

Olayı gören Sultan Kanza (50), “Motosiklet beni aşağıda geçti. Tam orada, arabada yukardan geliyordu, hızlıydı ve çarpıştılar” dedi.

Hayatını kaybeden oto yıkamacılığı yaptığı öğrenilen Şen’in hastanede yatan ve ayağı kırık olan eşinin yanına gittiği öğrenildi. Şen’in telefonu ise bir süre çaldı ancak telefonu açan olmadı. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

HASTANE YOLUNDA KAZA: 1 ÖLÜ, 2 YARALI
HASTANE YOLUNDA KAZA: 1 ÖLÜ, 2 YARALI
HASTANE YOLUNDA KAZA: 1 ÖLÜ, 2 YARALI
HASTANE YOLUNDA KAZA: 1 ÖLÜ, 2 YARALI
HASTANE YOLUNDA KAZA: 1 ÖLÜ, 2 YARALI
İHA
Yayın Tarihi : 23 Haziran 2010 Çarşamba 13:19:00
Güncelleme :23 Haziran 2010 Çarşamba 13:40:34


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?