16
Mayıs
2024
Perşembe
MUĞLA

Hatalı sollama kaza yaptırdı

Muğla’nın Ortaca ilçesinde hatalı solama sebebiyle meydana gelen trafik kazasında 3 ağır olmak üzere toplam 6 kişi yaralandı.


Edinilen bilgiye göre; Köyceğiz’de pazarcılık yapan Ramazan Arlı (62) Dalaman’da kurulan halk pazarında satış yaptıktan sonra Sadet Arlı (59) ile evlerine dönmek üzere 48 K 1846 plakalı kamyoneti ile yola çıktı. Sarıgerme köyünden inşaat işini bitirip aynı istikamete giden Cemal Altan (42) idaresinde 48 D 0815 plakalı traktörü sollamaya çalışan Arlı, hatalı sollama yapması sonucu traktöre arkadan çarptı. Kaza kamyonet sürücü Arlı, eşi Sadet Arlı ile traktörde bulunan inşaat işçileri Muhammet Yıldız (38) Osman Yıldız (29) ve Mustafa Korkut yaralandılar. Yaralılar 112 Acil Servis’ine ait Dalaman Devlet Hastanesi’nden gelen ambulanslar ile Ortaca Devlet Hastanesi Acil Servisi’ne getirildiler.


Ortaca Devlet Hastanesi’nde tedavileri yapılan yaralılardan ayakları kırık ve belinden yaralanan Sadat Arlı (59) ambulansla Fethiye Devlet Hastanesine gönderildi. Yaralı Ramazan Arlı Acil serviste tedavi altına alınırken çeşitli yerlerinden yaralanan Cemal Altan, Muhammet ve Osman Yıldız bir süre acil serviste gözetim altında tutuldular. Traktörde bulunan Mustafa Korkut kaza sonunda kafa travması geçirdiği ve akciğerinde su topladığı tespit edildi. Ağır yaralı olan Ramazan Korkut ise Muğla Devlet Hastanesi Göğüs ve Beyin servisine gönderildi. Kazayla ilgili soruşturma devam ediyor.

iha
Yayın Tarihi : 17 Ekim 2008 Cuma 13:46:15


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?