4
Mayıs
2024
Cumartesi
MUĞLA

Hayırseverlerden engellilere sandalye

HAYIRSEVERLERDEN ENGELLİLERE SANDALYE

Muğla Engelliler Derneği’nin girişmeleri ve hayırsever vatandaşların katkıları sonucu temin edilen 8 tekerlekli sandalye Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü bahçesinde düzenlenen törenle ihtiyaç sahibi engelli vatandaşlara teslim edildi.

Sandalyelerin dördü Bodrumlu hayırsever işadamı Adem Nami, ikisi İsmail Sucu, birisi Akyaka’dan bir hayırsever ve son sandalye de Kubilay Çelen isimli vatandaş tarafından temin edildi. Tekerlekli sandalye teslim törenine Dernek Başkanı Emine Çakıroğlu, dernek üyeleri, engelli vatandaşlar ve aileleri katıldı. Engelliler Derneği Başkanı Emine Çakıroğlu, sandalyeleri bağışlayan hayırsever vatandaşlara teşekkür ederken, “Bunun yanında engelli vatandaşların ihtiyaçlarının karşılanmasında ve sorunlarının çözümü için dernek çalışmalarına katkıda bulunan bütün kişi ve kurumlara teşekkür ediyorum. Dernek olarak sadece tekerlekli sandalye değil, medikal malzemeler de kabul ediyoruz. Hayırsever vatandaş ve kurumlarımızın engelli vatandaşlarımızın ihtiyaçlarını karşılama noktasındaki destek ve katkılarının devamını bekliyoruz Bayram sonrası dernek binamız Kışla Parkında açılacak. Derneğimize üye olan ve olmayan bütün engellilerimizi tek çatı altında toplanmaya davet ediyoruz” dedi.

Çakıroğlu, ayrıca dernek ve Muğla Belediyesi tarafından tekerlekli sandalye alımı için başlatılan pet şişe kapağı toplama kampanyasına vatandaşlara katılım çağrısında bulundu.

İHA
Yayın Tarihi : 1 Eylül 2010 Çarşamba 13:53:00
Güncelleme :1 Eylül 2010 Çarşamba 16:00:12


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?