22
Mayıs
2024
Çarşamba
MUĞLA

Her bebeğe 9 fidan

Fethiye’de faaliyet gösteren özel bir hastane yetkilileri; 4, kendi doğumhanelerinde dünyaya gelen her bebek için dokuz meşe palamutu dikiyor. TEMA ile işbirliği içerisinde gerçekleştirilen kampanya belirlenen alanların yeşillendirilmesini sağlıyor.


Özel hastane yetkilileriyle TEMA Fethiye Temsilciğinin ortaklaşa düzenlediği 2008 yaz projesi olan “Doğan Her Çocuk İçin Bir Fidan” kampanyası büyük ilgi görüyor. Konuyla ilgili olarak açıklamalarda buluna hastane yetkilileri, giderek ısınan ve kuraklaşan dünya için bir şeyler yapmak gerektiği düşüncesinden yola çıkarak bu projeyi hazırladıklarını söylediler. Bu sayede ilçedeki ağaç varlığına önemli bir katkı sağlanacağını savunan yetkililer, dikilen her fidanın doğan her çocukla birlikte büyüyeceğine işaret etti.


TEMA gönüllüleri ile ortaklaşa yürütülen çalışmada, özel hastanenin kendi doğum ünitesinde dünyaya gözlerini açan bebekler için 9 adet meşe palamudu fidanı dikiyor. Fidanlar, TEMA Vakfı aracılığıyla dikilerek vakfın belirlediği bölgelerde hayat buluyor.

iha
Yayın Tarihi : 10 Temmuz 2008 Perşembe 17:20:35


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?