22
Mayıs
2024
Çarşamba
MUĞLA

Hermias Şenlikleri sona erdi

Muğla’nın Milas ilçesine bağlı Güllük Beldesi’nde üç gündür devam eden 16. Hermias Şenlikleri sona erdi.


Milas’ın Güllük Beldesi’nde her yıl geleneksel olarak Güllük Belediyesi tarafından gerçekleştirilen Hermias Şenlikleri akşamki programla son buldu.
Sunuculuğunu Nilay Dorsa’nın yaptığı gecede öncelikle Grup Su sahne aldı. Birbirinden güzel yöresel türkülerle geceyi katılanlara coşku dolu anlar yaşatan Grup Su’nun konserinin ardından Güllük İlköğretim Okulu 5. sınıf öğrencileri tarafından ‘Şehirli ve Köylü’ isimli mini tiyatro oyununu sergiledi. Seyirciler oyunda yer alan konuşmaları dinlerken kendilerini gülmekten alamadı. Değme büyüklere taş çıkartan öğrenciler oyunun sonunda izleyicilerden büyük alkış aldı.


Güllük Belediye Başkanı M. Yavuz Demir sahneye gelerek “Öğrencilerin burada yeteneklerini sergilemeleri çok güzel bir durum. Öğrencilerin yeteneklerini şenlikler kapsamında sergilemelerine izin verdiğim için mutlu oldum. Kendilerine ileri yaşamlarında başarılar diliyorum.” dedi. Demir, sunucu Nilay Dorsa’nın da çok iyi sunuculuk yaptığını belirterek kendisine teşekkür etti.


Öğrencilerin tiyatro oyunlarının sergilemesinin ardından Nokta Tiyatrosu sahne aldı ve ‘Çılgın Yenge’ isimli tiyatro oyununu izleyiciyle buluşturdu.

iha
Yayın Tarihi : 7 Temmuz 2008 Pazartesi 17:53:44


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?