4
Mayıs
2024
Cumartesi
MUĞLA

Hilton Dalaman sezonu kapattı

HİLTON DALAMAN SEZONU TATLISES'LE KAPATTI

Hilton Dalaman Resort&Spa, turizm sezonunu İbrahim Tatlıses ile kapattı. Ünlü dansöz Didem'in şovunun ardından sahneye çıkan Tatlıses, hayranlarına unutulmaz bir gece yaşattı.

Sahneye çıkmadan önce basın mensuplarının sorularını cevaplayan Tatlıses, Hilton Dalaman'a ilk kez geldiğini belirterek, "Hayranlarımın beni burada da yalnız bırakmaması beni çok mutlu etti. Gösterdikleri ilgi gerçekten olağanüstü. Antalya'ya gitmiştim, Antalya'dan buraya geldim. Burada çocuklarımı ve yalnızlığımı bana hissettirmediler. Hayranlarınızla resim çektiriyorsunuz, alkışlanıyorsunuz, konuşuyorsunuz çok güzel şey. Ben insanları çok seviyorum" dedi.

Yeni şarkılarına klip çekerken anket yaptırmak istediğini açıklayan Tatlıses, şunları söyledi: "Hayranlarımın isteğine göre klip çekeceğim. Benim için 2010 yılı gümüş yılı oldu. 2011 yılı altın yılım olacak. İtirazı olan varsa konuşsun. Mahkeme salonları gibi konserler verdim. İnşallah Hilton Dalaman'da da öyle olur. 2010 yılında çok acılar çektik. 2011 yılı barış yılı olacak. Çerçevedeki resimler inecek yerlerine yeni resimler asılacak. Bundan ümitliyim. Kültür ve Turizm Bakanı Sayın Ertuğrul Günay beni

izlemeye gelmiş sağolsunlar. Benim CDler Didem'in CD'leri ile birlikte veriliyor. Bu Didem'in acizliğinden ve İbrahim Tatlıses'in acizliğinden değildir. Bayanlar Didem'in CD'lerini alıp evlerinde sanatı görsünler."

Tatlıses'ten önce final gecesinde sahne alan oryantal Didem; kıvrak dansları ile Tatlıses'i dinlemeye gelenleri coşturdu. Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay da, Tatlıses'i izleyenler arasında yer aldı.

Didem'in ardından sahne alan ünlü sanatçı İbrahim Tatlıses, dinlemeye gelen sevenlerini söylediği şarkılarıyla coşturdu. Tatlıses hayranlarının unutulmaz bir gece yaşadığı konser gece geç saatlere kadar devam etti.

Konserin bitiminde Tatlıses'e çiçek takdim ederek teşekkür eden Hilton Dalaman Genel Müdürü Geylan Dursunoğlu; "Kurban Bayramı etkinlikleri kapsamında, bayramın birinci günü ünlü sanatçı Ebru Gündeş'i sahneye çıkardık. Bayramın dördüncü gününde de herkesin sevdiği ve hayranı olduğu İbrahim Tatlıses'i sahneye çıkardık. Misafirlerimizi memnun ettiysek Hilton Dalaman olarak mutlu oluruz. Sezonu sanatçı Tatlıses ile kapattık. Bundan sonra Hilton Dalaman Resort Spa'ma Sarıgerme'de turizme 12 ay hizmet verecektir" dedi.

HİLTON DALAMAN SEZONU TATLISES'LE KAPATTI
HİLTON DALAMAN SEZONU TATLISES'LE KAPATTI
HİLTON DALAMAN SEZONU TATLISES'LE KAPATTI
HİLTON DALAMAN SEZONU TATLISES'LE KAPATTI
İHA
Yayın Tarihi : 20 Kasım 2010 Cumartesi 12:21:00
Güncelleme :20 Kasım 2010 Cumartesi 23:06:03


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?