16
Mayıs
2024
Perşembe
MUĞLA

Hırsıza suçüstü

Fethiye'de  devriye gezen polis ekibi, bir kişinin gözcülük yaparken, diğerinin bir apartmanın 3'üncü katına tırmandığını fark etti.


Önce gözcülük yapanın peşine düşen ancak ellerinden kaçıran polisler, diğer zanlının balkondan girdiği evin sahibini uyandırıp birlikte daireyi aradı. Bir odadaki gardrobun içinde yakalanan 25 yaşındaki Celal Yeltar, Adana'dan gezmeye geldikleri gün hırsızlık yapmaya yeltendiklerini iddia etti. Zanlı tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Muğla'nın Fethiye İlçesi'nde bugün saat 04.00 sıralarında devriye gezen Emniyet Müdürlüğü Asayiş Bürosu'na bağlı ekip, Patlangıç Mahallesi 378 Sokak'taki bir sitenin 3'üncü katına tırmanmaya çalışan bir kişiyi fark etti. Binanın altında kuytu bir köşede de başka birinin gözcülük yaptığını gören polisler, önce gözcünün peşine düştü. Karanlıktan yararlanan gözcünün izini kaybeden polisler, hırsızın balkondan girdiği dairenin zilini çalarak ev sahibini uyandırdı. Ev sahibi ile birlikte evi arayan polisler, bir gardrobun içinde çömelmiş halde bir kişiyi buldu.

Adının Celal Yeltar olduğu belirlenen zanlının üzerinden ev sahiplerine ait 165 YTL çıktı. Zanlı kaçan arkadaşıyla birlikte Adana'dan gezmeye geldiklerini ve geldikleri gün hırsızlık yapmaya yeltendiklerini söyledi. Adliyeye sevk edilen Yeltar tutuklanarak cezaevine gönderilirken, polis, zanlının arkadaşını bulmak için çalışma başlattı.

..
Yayın Tarihi : 14 Haziran 2008 Cumartesi 16:44:05


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?