5
Mayıs
2024
Pazar
MUĞLA

Hollandalı turist balkondan atladı

MUĞLA'DA HOLLANDALI BİR TURİST İNTİHAR ETTİ

Muğla'nın Ortaca ilçesine bağlı Dalyan beldesinde tatilini geçiren Hollandalı Rene Wilhelmus Veltman (58), kaldığı otelin çatı katından atlayarak intihar etti.

Edinilen bilgiye göre, 5 gündür Ortaca ilçesine bağlı Dalyan beldesinde bir otelde tatil yapan Hollandalı Rene Wilhelmus Veltman, saat 00.15'te çatı katında bulunan 301 numaralı odasının balkonundan atladı. Olayı gören otel görevlisi, Hollandalı turisti yerde kanlar içinde buldu. Otel görevlisinin haber vermesiyle kısa sürede olay yerine gelen sağlık ekipleri, boynu kırılan Veltman'ın olay yerinde öldüğünü tespit etti.

Hollandalı Turust Wilhelmus Veltman'ın odasında emniyet görevlileri tarafından yapılan incelemede, sevgilisine yazdığı sanılan, "6.45'ten beri seni bekliyorum. Sen de yalnızsın, ben de yalnızım. Gel beraber yemek yiyelim, ikimiz de mutlu oluruz" yazılı bir mektup bulundu. Otelde tek başına kalan Veltman'ın mektubu kime yazdığının araştırıldığı bildirildi.

Otel yöneticileri, Wilhelmus Veltman'ın 5 gündür otele her gün dalgın geldiğini, kimseyle görüşmediğini belirtti. Turistin cenazesi, Ortaca Cumhuriyet Savcısı tarafından yapılan ilk incelemenin ardından Ortaca Devlet Hastanesi morguna, daha sonra da otopsi için İzmir Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

MUĞLA'DA HOLLANDALI BİR TURİST İNTİHAR ETTİ
MUĞLA'DA HOLLANDALI BİR TURİST İNTİHAR ETTİ
MUĞLA'DA HOLLANDALI BİR TURİST İNTİHAR ETTİ
İHA
Yayın Tarihi : 7 Temmuz 2011 Perşembe 17:09:28


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?