22
Mayıs
2024
Çarşamba
MUĞLA

İBO, Turgutreis'e de el attı

 Ünlü türkücü İbrahim Tatlıses, tatilini geçirdiği turistik beldelerden Turgutreis’de, Tatlıses lahmacunu açacağını açıkladı.


Turgutreis Ali Hoca Burnu Mevkii ve belde merkezine seyyar lahmacun büfeleri açmayı planlayan ünlü şarkıcı bilgi almak amacıyla Turgutreis Belediye Başkanı Ali Server Yazgan ile bir araya geldi. Türkiye’nin farklı birçok ilinde şubesi bulunan “Tatlıses Lahmacunu” seyyar mobil büfeler şeklinde Turgutreis’de açmayı düşünen ünlü türkücü, beldeyi gezerek esnaflardan bilgi aldı.


Turgutreis’i Avrupa’nın modern kentlerine benzeten ünlü türkücü, Akyarlar ve Fener Koylarını gezdi. Tatlıses, beldenin havasına, denizine hayran kalırken önümüzdeki senelerde büyük bir projeyle Turgutreis’de yatırım yapacağının sinyallerini verdi.
Turgutreis’e iş amaçlı ziyareti sırasında Belediye Başkanı Ali Server Yazgan ile makamında bir araya gelen Tatlıses, Yazgan’dan ‘Tatlıses Lahmacun’ işyeri için görüş aldı. Turgutreis’in yaşanılabilecek muhteşem bir yer olduğunu belirten Tatlıses, “Belediye Başkanı müthiş bir kent yaratmış, yolları, sahilleri, koyları ile burası Avrupa’da kendini kanıtlamış bir yer, her köşesinde farklı bir güzelliğe sahip. Önümüzdeki sezon Turgutreis’de seyyar büfeler açmak istiyoruz. Bununla ilgili Başkan Yazgan’ın da görüşlerini ve fikirlerini aldım. Bize yardımcı oldu, yön gösterdi. Eğer kafamdaki projeyi hayata geçirebilirsem önümüzdeki yaz Tatlıses lahmacunu Turgutreis’de açacağız” dedi.

iha
Yayın Tarihi : 21 Ağustos 2008 Perşembe 13:18:49


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?