22
Mayıs
2024
Çarşamba
MUĞLA

İbrahim Kutluay Yaz Kampı sona erdi

Milli basketbolcu İbrahim Kutluay tarafından Muğla’nın Akyaka beldesinde her yaz sezonu açılan Basketbol Yaz Kampı sona erdi. Akyaka Orman İçi Dinlenme Tesislerindeki Çadır Salonda düzenlenen ve birer haftalık dört periyottan oluşan yaz kampına yedi ülkeden 700’ü aşkın yerli ve yabancı basketbolcu genç katıldı.


İbrahim Kutluay Basketbol Yaz Kampının kapanış törenine kamp yöneticisi Milli Takımın ve Fenerbahçe’nin eski koçlarından Murat Özgül, Gençlik ve Spor İl Müdürü Burhanettin Hacıcaferoğlu ile kampa katılan basketbolcu gençler katıldı. Kampa katılan basketbolcu gençlerin başarı belgeleri ve hediyelerini Gençlik ve Spor İl Müdürü Burhanettin Hacıcaferoğlu ile diğer kamp yetkilileri tarafından verildi.
Törende konuşan Gençlik ve Spor İl Müdürü Burhanettin Hacıcaferoğlu, dünyanın yedi ülkesinden 700’ü aşkın genci Muğla’da ağırlamaktan dolayı büyük memnuniyet duyduklarının belirterek, gerek yaz kampları, gerekse Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünce düzenlenen basketbol organizasyonları nedeniyle 2008’in Muğla’da basketbol yılı olduğunu kaydetti. İl Müdürü Hacıcaferoğlu, “Muğla spor turizminin en güzel yapıldığı illerden bir tanesi. Düzenlenen organizasyonlara gelen gençlerimiz hem spor yaparken, hem de yörede tatil imkanı buluyorlar. Her geçen yıl bu tür organizasyonların sayısı ilimizde artıyor. Biz de Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü olarak organizasyonlara tam destek veriyoruz” dedi.

iha
Yayın Tarihi : 10 Temmuz 2008 Perşembe 17:42:08


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?