6
Mayıs
2024
Pazertesi
MUĞLA

İçki masasında kavga cinayetle bitti

Muğla'nın Milas ilçesinde alkol aldıktan sonra tartışan 2 kişi arasında çıkan kavga esnasında kalbinden ve boğazından bıçaklanan 1 kişi yaşamını yitirdi.

Öldürdüğü arkadaşının cesedini denize attığı iddia edilen zanlı ile olayı örtbas etmeye çalıştığı iddia edilen bir kişi, jandarma tarafından gözaltına alındı.

Milas'a bağlı Kıyıkışlacık köyünde bir kafede birlikte alkol aldıkları öğrenilen zanlı G.G. ile arkadaşı Faruk Can (45) arasında bilinmeyen bir nedenle başlayan tartışma kavgaya dönüştü.

Kavga esnasında zanlı G.G, arkadaşını boğazından ve kalbinden bıçaklayarak öldürdü. Zanlı, daha sonra ölen arkadaşının cesedini sürükleyerek, kafeye 100 metre mesafede bulunan denize attı.

Köylülerin denizde bir ceset bulunduğunu ihbar etmesi üzerine köye gelen jandarma ekipleri, yol üzerinde bulunan kan izlerini takip ederek olayın yaşandığı kafeye ulaştı.

Kısa süren bir çalışma sonrasında cinayeti işlediği iddia edilen zanlı G.G. ile olayı örtbas etmeye çalıştığı iddia edilen kafe sahibi V.Ç, jandarma ekipleri tarafından gözaltına alındı. Olay yerinde jandarma kriminal ekipleri inceleme yaptılar. Gözaltına alınan 2 zanlının sorgusu sürüyor.

a.a
Yayın Tarihi : 20 Kasım 2006 Pazartesi 21:10:01


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?