4
Mayıs
2024
Cumartesi
MUĞLA

İçmeler'de 20 yıldır bitirilemeyen otel

20 YILDIR SÜREN OTEL İNŞAATI

Marmaris'in İçmeler beldesinde, yaklaşık 20 yıldan beri inşaatı devam eden otelle ilgili İçmeler Belediye Başkanı Zeki Eren bir açıklama yaptı.

Burada yapılması gereken şeyin otel olması gerektiğini belirten Zeki Eren, yatırımcıya otel yapması halinde gereken her türlü yardımı sağlayacağını söyledi. Bölgenin genelde tatil yapılabilinir özelliğini koruması için öncelikle betonlaşmadan kaçılması gerektiğini anlatan

Eren, şöyle konuştu: "bölgemizin doğal karakterinin korunması bizim açımızdan son derece önemli. Kızılkum tarafındaki yerimiz Sinpaş isimli firmaya satılmıştır. Öncelikle turistik tesis yapılmasını istiyoruz. O bölgede konut yapılmasını istemiyoruz. İmar planında belirtilen hükümler çerçevesinde dokuyu bozmadan tatil köyü havasında 6-7 yıldızlı otel yapılsın istiyoruz. Yatırımcı da belediyemizin yapı kurallarına uymak zorunda. İyi bir yapılaşma iyi bir yatırım olacaktır diye düşünüyoruz. Orası çok önemli bir bölge iki tane çok güzel koy var. Burada Marmaris turizmine yakışır bir otel istiyoruz."

İHA
Yayın Tarihi : 19 Mart 2010 Cuma 18:54:01
Güncelleme :19 Mart 2010 Cuma 23:31:10


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?