4
Mayıs
2024
Cumartesi
MUĞLA

İGM eski başkanı bıçaklandı

MUĞLA İL GENEL MECLİSİ ESKİ BAŞKANI CEM ERKİN BIÇAKLANDI

Muğla İl Genel Meclisi önceki dönem Başkanı Cem Erkin, evinin önünde bir trafik kazası sonrası yaşanan tartışmada bıçakla yaralandı.

Akdeniz Caddesi üzerindeki evinin önünde meydana gelen trafik kazasını duyan Cem Erkin, olaya bakmak için aşağı indi. Aşağıya indiği sırada otomobilini parketmeye çalışan babası Sezai Erkin'e ait otomobile alkollü olduğu iddia edilen O.S.'nin kullandığı otomobilin çarptığını gören İl Genel Meclisi Cem Erkin, olaya müdahale etti. Cem Erkin, kazanın maddi hasarlı olduğunu görünce trafik ekiplerini çağırarak tutanak tutturmak istedi. Ancak alkollü olduğu belirtilen genç bu duruma karşı çıktı. O.S. adlı genç durumu yakınlarına iletince olay yerine ağabeyi B.S. de geldi. Ağabey B.S., bir anda küfürler ederek Cem Erkin'i bıçakladı. Sol baldırından bıçaklanan Cem Erkin, Fethiye Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı ve bu sabah ameliyat edildi.

İl Genel Meclisi eski Başkanı Cem Erkin, şahsın alkollü olduğunu belirterek "Babamın arabasına vurmuş. Ben de olayın olduğu yere geldim. Polis çağıralım tutanak tutalım dedim. Kaçmaya kalktı. Bana ve babama küfretti. Babası ve ağabeyini çağırmış. Ağabeyi saldırdı. 5 santim genişliğinde, 12 santim derinliğinde bıçak yarası bulunuyor. Alkol illeti evlatlarımızı mahvetti" dedi.

Olayın şüphelisi B.S. ise Fethiye Emniyet Müdürlüğü tarafından gözaltına alınarak bugün adliyeye sevk edildi.

MUĞLA İL GENEL MECLİSİ ESKİ BAŞKANI CEM ERKİN BIÇAKLANDI
MUĞLA İL GENEL MECLİSİ ESKİ BAŞKANI CEM ERKİN BIÇAKLANDI
İHA
Yayın Tarihi : 3 Aralık 2010 Cuma 15:00:05
Güncelleme :3 Aralık 2010 Cuma 23:14:33


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?