5
Mayıs
2024
Pazar
MUĞLA

İlköğretim okulunda dehşet!

İLKÖĞRETİM OKULUNDA KAVGA

Fethiye'de bir ilköğretim okulunda öğrenciler arasında çıkan kavgada, 14 yaşındaki öğrenci arkadaşının yüzüne makas sapladı. Bir ilköğretim okulunda, 8. sınıf öğrenci Ö.G. (14), sabah okul girişinde 7. sınıf öğrencisi E.T.E. (14) ile çarpıştı. Çarpışmanın ardından iki öğrenci derslerine giderken, E.T.E., teneffüs arasında Ö.G. ile tekrar tartıştı. İki öğrenci arasında başlayan sözlü sataşma yerini kavgaya bıraktı. Ö.G.'ye yumruk atan E.T.E. daha sonra cebindeki makası arkadaşının yüzüne sapladı.

Öğretmenlerin devreye girmesiyle öğrenciler güçlükle ayrılırken, yüzüne makas darbesi alan Ö.G. de ambulansla Fethiye Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Acil serviste ilk müdahalesi yapılan Ö.G. estetik cerrah tarafından tedavi edildi. Yanağından girerek damağına kadar gelen kesik nedeniyle büyük acı çektiği gözlenen Ö.G., yaptığı açıklamada daha önce E.T.E ile bir sorun yaşamadığını anlattı. Sadece sabah okula girerken çarpıştıklarını ve sonrasında da derse girdiğini söyleyen Ö.G., şöyle konuştu: "Teneffüs arasında koridorda önümü kesti. Bana küfretmeye başladı. Daha sonra da önce yumruk attı ardından iki kere yüzüme makasla vurdu. Sonrasını hatırlamıyorum."

Öte yandan ilköğretim 7. sınıf öğrencisi E.T.E., polis tarafından gözaltına alındı. Arkadaşının yüzüne makas saplayan öğrenci, daha sonra sağlık kontrolünden geçirilmek üzere Fethiye Devlet Hastanesi'ne getirildi.

İLKÖĞRETİM OKULUNDA KAVGA
İHA
Yayın Tarihi : 29 Mart 2011 Salı 15:30:03
Güncelleme :29 Mart 2011 Salı 17:32:11


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?