22
Mayıs
2024
Çarşamba
MUĞLA

İngiliz'e imamlı cenaze töreni

Fethiye’de yaşayan ve Denizli’de geçirdiği trafik kazasında hayatın kaybeden İngiliz kadın, imamın katıldığı cenaze töreni ile Fethiye’de toprağa verildi.


İki hafta önce Denizli yakınlarında 48 FN 808 plakalı otomobiliyle geçirdiği trafik kazası sonucu hayatını kaybeden İngiliz vatandaşı Barbara Seager(65) yaşadığı yer olan Fethiye’de toprağa verildi. Barbara Seager için Fethiye Çatalarık Şehir Mezarlığında bir cenaze töreni düzenlendi. Cenaze törenine Seager’in yakınları ve komşuları katıldı. Hıristiyan olan Seager’ın cenaze töreninde ilk olarak Fethiye Belediyesi İmamı Ramazan Boztaş, Kur’an-ı Kerim’den ayetler ve dualar okudu. İmam Boztaş’ın dualarının ardından Seager’in yakınları da İncil’den bazı bölümler okuyarak dua ettiler. Cenaze töreninde son olarak Barbara Seager’in hayatından kesitler anlatıldı.


Yapılan dua ve konuşmaların ardından Barbara Seager’in tabutu toprağa konuldu. İskoçya’da otel yöneticiliği yaptıktan sonra emekli olan ve ev alarak Fethiye’ye yerleşen İngiliz Barbara Seager’in yaptığı kazada başka bir arkadaşı daha hayatını kaybetmişti.

iha
Yayın Tarihi : 13 Ekim 2008 Pazartesi 17:25:19


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?