22
Mayıs
2024
Çarşamba
MUĞLA

İş adamının katili aranıyor

Muğla'nın Fethiye ilçesindeki Sinekli Koyu'nda ölü olarak bulunan iş adamı
Enver Karadağ’ın (45), katillerinin bulunması için polis ve jandarma tarafından yürütülen çalışmalar devam ediyor. Cinayet sonrası zanlılar tarafından gasp edilen işadamı ait araç bulundu.

Cinayet sonrası polis ve jandarma katil zanlısının izini sürerken, zanlının gece saat 04.00 sıralarında Göcek Tüneli’nden Enver Karadağ’a ait 48 GG 947 plakalı cip ile geçtiği tespit edildi. Cinayet zanlısının cinayeti gece işlediği ortaya çıkarken, Enver Karadağ’ın cesedini Sinekli koyuna bıraktıktan sonra Karadağ’a ait ciple olay yerinden ayrıldığı, gece saat 04.00 sıralarında Gövek Tüneli’ni geçtiği ortaya çıktı. Jandarma, zanlının tünelden geçerken görüntüsünü ele geçirirken, polis ekipleri de zanlının gece saat 05.58’de Muğla Merkez Şeyh Mahallesi Hacışerifağa sokağa giriş yaparken güvenlik kamerası görüntülerini buldu. Bu araç ile daha sonra Muğla’ya gelen zanlı, saat 06.00 sıralarında aracı Şeyh Mahallesi Hacışerifa Sokak üzerine park ederek ayrıldı.


Bugün sabah saatlerinde üç gündür park halinde duran cip polis ekiplerinin dikkatini çekti. 48 GG 947 plakalı cipin sol ön kapı camının kırık olduğu görüldü. Muğla İl Emniyet Müdürlüğü Olay Yeri İnceleme ekipleri aracın içinde ve dışında inceleme yaptı. Güvenlik koridoruna alınan cipin içinde kan izlerine rastlandı. Olay Yeri İnceleme ekipleri, anahtarı üzerinde bırakılarak terk edilen cipi incelemek ve üzerinde parmak izi ve delil bulmak için el koydu


Öte yandan; evli ve 2 çocuk babası olduğu öğrenilen Enver Karadağ'ın, cinayetin işlendiği gece saat 21.30 sularında beraberindekilerle birlikte Sinekli Koyu'na geldiği ve birlikte alkol aldıkları olay yeri incelemelerinde anlaşıldı. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

iha
Yayın Tarihi : 11 Ekim 2008 Cumartesi 16:44:46


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?