5
Mayıs
2024
Pazar
MUĞLA

İşte cinayetin nedeni

Muğla'nın Marmaris ilçesinde, 32 yaşındaki Gökay Atabay'ın tabancayla öldürülmesiyle ilgili 2 kişi gözaltına alındı

Edinilen bilgiye göre, Atabay'ın Tepe Mahallesi 59. Sokak'ta saat 06.00 sıralarında tabancayla öldürülmesinin ardından, görgü tanıklarının ifadesi ve güvenlik kamerası kayıtları doğrultusunda araştırma başlatan Marmaris İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro ekipleri, zanlı C.D'nin adresini belirledi.

Olaydan yaklaşık 3 saat sonra C.D ve eşi D.D, gözaltına alınarak Emniyet Müdürlüğüne götürüldü. Sağlık kontrolünden geçirilen zanlıların, ifade işlemlerine başlandığı öğrenildi. Sorgularının tamamlanmasının ardından zanlıların Marmaris Adliyesine sevk edileceği bildirildi.

İlçeye daha önce birkaç kez daha geldiği anlaşılan Atabay'ın, son olarak olaydan yaklaşık 6 saat önce otobüsle İstanbul'dan Marmaris'e geldiği belirlendi. Bu arada, Atabay'ın, Marmaris Devlet Hastanesi Morgu'nda yapılan otopsisinde başına 5 kurşunun isabet ettiği tespit edildi.

CİNAYETİ EŞİYLE PLANLAMIŞ
Şüpheli C.D. polisteki sorgusunda suçunu itiraf edip, Atabay'ı eşini rahatsız ettiği için öldürdüğünü söyledi. C.D.'nin polislere, eşinin, Antalya'dan zaman zaman Marmaris'e gelerek apart otellerde kalan Atabay'ın kendisini rahatsız ettiğini anlattığını belirtip, "Bunun üzerine telefonunu öğrendim. Eşime kendisini arattırıp, Marmaris'e çağırmasını söyledim. Marmaris'e gelip, eşimi aradığında da yanına gidip, tabancayla kendisini öldürdüm" dediği öğrenildi.

Çiftin, polisteki sorgularının sürdüğü işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilecekleri bildirildi

iha
Yayın Tarihi : 17 Eylül 2011 Cumartesi 16:01:24


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?