4
Mayıs
2024
Cumartesi
MUĞLA

İtfaiye Haftası başladı

İTFAİYE HAFTASI BAŞLADI

Muğla’da, İtfaiye Haftası kutlama etkinlikleri başladı. Hafta nedeniyle Muğla Belediyesi İtfaiye Amirliği önünde tören düzenlendi. Törene Muğla Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün ve itfaiyeciler katıldı.

Törende konuşan Muğla Belediyesi İtfaiye Amiri Raşit Çöl, itfaiye müdürlüğünün araç ve personel yapısı hakkında bilgi verirken, “2009 yılında toplam 69 adet yangına, 17 su baskını ve 21 adet de trafik kazası olmak üzerede 107 olaya müdahale etti. Okullarımız başta olmak üzere çok sayıda kamu ve özel kurumda eğitim verilmiş, tatbikat düzenlenmiştir. Trafik kazalarına müdahalelerde büyük kolaylık sağlayan AKS aracımız ve kentsel SİT bölgesindeki yangınlara müdahale etmek üzere yeni araçlar filomuza kazandırılmıştır” dedi.

Belediye Başkanı Osman Gürün Belediye itfaiye biriminin araç gereç açısından iyi bir konuma getirildiğini belirterek, “Muğla Belediyesi İtfaiye amirliği donanım olarak, eğitim olarak ve yangınlara müdahaledeki zaman bakımından çok iyi bir seviyede. Böylesine kutsal ve tehlikeli bir görev üstlenen itfaiye ekiplerimizin itfaiye haftasını kutluyorum” dedi.

İTFAİYE HAFTASI BAŞLADI
İHA
Yayın Tarihi : 25 Eylül 2010 Cumartesi 16:47:04
Güncelleme :25 Eylül 2010 Cumartesi 17:34:07


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?