4
Mayıs
2024
Cumartesi
MUĞLA

İzlandalı çiftin feci ölümü

MUĞLA'DAKİ TRAFİK KAZASI

Muğla'da bir turistin kullandığı kiralık aracın minibüsle çarpışması sonucu 2 İzlandalı turist hayatını kaybetti, 3 kişi de yaralandı.

Kaza, Muğla-Denizli karayolunun 23. kilometresinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, tatilini ailesiyle Marmaris'te geçiren İzlandalı Dagbjört Börg (34) yönetimindeki 48 SD 634 plakalı kiralık araç, aşırı yağış nedeniyle sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu Denizli istikametinden gelen Sait Öztop (29) yönetimindeki minibüsle kafa kafaya çarpıştı. Kazada İzlandalı Dagbjört Börg ve eşi Vohann Arngson (25) olay yerinde hayatını kaybederken, minibüs şoförü Sait Öztop ve minibüsteki yolculardan Mehmet Karabacaklı (71) ile İzlandalı turistlerin 6 aylık bebekleri hafif yaralandı. Yaralılar 112 Acil Servis ambulansı ile Muğla Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Yaralıların durumunun ciddi olmadığı öğrenilirken, 6 aylık bebek tedbir amacıyla müşahede altına alındı. İzlandalı turistlerin cesetleri ise Ula Sağlık Ocağı morguna kaldırıldı.

Kaza sonrası Muğla Bölge Trafik ve jandarma ekipleri yolda önlem alırken, Denizli-Muğla karayolunda ulaşım 2 saat süreyle tek şeritten sağlandı. Ula Cumhuriyet Savcılığı, kazada hayatını kaybeden İzlandalı turistlerle ilgili olarak İzlanda Başkonsolosluğu'na bir yazı gönderdi.

MUĞLA'DAKİ TRAFİK KAZASI
MUĞLA'DAKİ TRAFİK KAZASI
MUĞLA'DAKİ TRAFİK KAZASI
MUĞLA'DAKİ TRAFİK KAZASI
MUĞLA'DAKİ TRAFİK KAZASI
 
İHA
Yayın Tarihi : 20 Ekim 2010 Çarşamba 15:04:02
Güncelleme :20 Ekim 2010 Çarşamba 15:42:02


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?