4
Mayıs
2024
Cumartesi
MUĞLA

Kaçak taşıyan araç takla attı

KAÇAK TAŞIYAN ARAÇ KAZA YAPTI: 1’İ AĞIR 3 YARALI

Muğla’nın Ortaca ilçesinde sınır dışı edilecek kaçak göçmeni Muğla’ya götüren araç takla attı; kazada aralarında 2 polisinde bulunduğu 1’si ağır 3 kişi yaralandı.

Edinilen bilgiye göre; Dalaman Emniyet Müdürlüğü Yabancılar Şubesi Amirliği’nce yakalanan kaçakları sınır dışı işlemleri için Muğla Emniyet Müdürlüğüne götürmekte olan polis memuru Ü.B. yönetimindeki 48 RA 927 plakalı araç, Ortaca-Dalaman karayolunda seyir halindeyken sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu takla atarak yolun kenarındaki boş araziye yuvarlandı.

Kazada sürücü Ü.B. ve araçta bulunan diğer polis memuru İ.S. ile sınır dışı edilmek üzere Muğla’ya götürülmek istenen Gürcistan uyruklu Rusdani Kvaratstehlia (34) isimli bayan yaralandı. Kazada yaralanan kaçak göçmenin durumunun ağır olduğu belirtilirken; araç sahibi Onur Demirtaş ise kazadan yara almadan kurtuldu.

Kaza anını anlatan Demirtaş; “ Benzin istasyonundan akaryakıt aldık. Yola devam ederken aniden ne olduğunu anlamadan kendimizi takla atarken bulduk. Arabada herhangi bir arıza yoktu. Arabayı kullanan görevli polis memuru direksiyon hâkimiyetini kaybetti sanırım” dedi.

Yaralı Gürcistan uyruklu bayan ve diğer iki görevli polis ambulans ile Ortaca Özel Yücelen Hastanesi’ne kaldırıldı. Kazayla ilgili soruşturma devam ediyor.

KAÇAK TAŞIYAN ARAÇ KAZA YAPTI: 1’İ AĞIR 3 YARALI
KAÇAK TAŞIYAN ARAÇ KAZA YAPTI: 1’İ AĞIR 3 YARALI
KAÇAK TAŞIYAN ARAÇ KAZA YAPTI: 1’İ AĞIR 3 YARALI
İHA
Yayın Tarihi : 17 Mart 2010 Çarşamba 15:57:05
Güncelleme :17 Mart 2010 Çarşamba 17:13:21


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?