5
Mayıs
2024
Pazar
MUĞLA

Kadın sürücü kaza kurbanı oldu

BAYAN SÜRÜCÜ KAZA KURBANI OLDU

Muğla’nın Bayır beldesi girişinde meydana gelen trafik kazasında 2 çocuk annesi motosiklet sürücüsü bayan öldü.

Edinilen bilgiye göre; sabah saat 08.00’de Muğla-Yatağan karayolu üzerindeki bir akaryakıt istasyonunda aşçılık yapan Neşe Atasever (36), plakasız motosikleti ile işyerine giderken yol çalışması nedeniyle tek yönden verilen karayoluna çıkmak istedi. Karayoluna çıkışta trafik akışının geldiği sol tarafa baktıktan sonra çıkış yaptığı ileri sürülen bayan motosiklet sürücü, sağ taraftan gelen Hayrettin Gökbel yönetimindeki 48 YP 990 plakalı servis minibüsünü fark etmedi. Minibüsün çarpması sonucu başında kask olmasına rağmen Neşe Atasever olay yerinde hayatını kaybetti. Çarpmanın etkisi ile minibüsün ön camları kırıldı.

Kaza sonrası Bayır Jandarma ve Bölge Trafik ekipleri yolda önlem aldı. Kazada hayatını kaybeden Neşe Atasever’in cesedi Bayır Sağlık Ocağı’na kaldırıldı. Cumhuriyet Savcılığı tarafından otopsisi yapılan Neşe Atasever’in cesedi daha sonra ailesine teslim edildi.

İKİNCİ EVLİLİĞİ

Kazada hayatını kaybeden Neşe Atasever’in 3 yıl önce Almanya’dan dönüş yaptığı öğrenilirken, eşi Hüseyin Atasever (43) ile ikinci evliliği olduğu öğrenildi. İlk eşi Almanya’da yaşayan Neşe Atasever’in bu evlilikten Murat Ülgen (12) ve ikinci evliliğinden de 6 aylık Zübeyir Efe Atasever isimli oğlu bulunuyor.

BAYAN SÜRÜCÜ KAZA KURBANI OLDU
BAYAN SÜRÜCÜ KAZA KURBANI OLDU
BAYAN SÜRÜCÜ KAZA KURBANI OLDU
İHA
Yayın Tarihi : 19 Ocak 2011 Çarşamba 12:07:01
Güncelleme :19 Ocak 2011 Çarşamba 14:50:51


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?