7
Mayıs
2024
Salı
MUĞLA

Karamollaoğlu ölümden döndü

Saadet Partisi (SP) Genel Başkan Yardımcısı ve Sivas eski Belediye Başkanı Temel Karamollaoğlu, konferans için geldiği Muğla’da geçirdiği trafik kazası sonucu yaralandı.


Kaza, bugün sabah saat 09.30 sıralarında Gökova Kızılyaka mevkiinde meydana geldi. Konferans için Muğla’ya gelen SP Genel Başkan Yardımcısı Temel Karamollaoğlu’nun bindiği Mehmet Işık yönetimindeki 09 AC 630 plakalı araç, Dalaman Havalimanı’ndan Muğla’ya seyrederken, hatalı sollama sonucu önce önündeki araca daha sonra da yol kenarında park halinde bulunan 48 NS 685 plakalı araca çarptı.

Çarpma esnasında aracın ön koltuğunda oturan Temel Karamollaoğlu, başından ve kaburgalarından hafif şekilde yaralandı. Karamollaoğlu, Muğla Devlet Hastanesi Acil Servisi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

Kazayı anlatan Temel Karamollaoğlu, "Ben aracın ön tarafından oturuyordum. Uyumuştum, sarsıntıyla uyandım. Önümüzde seyir halinde olan bir araca çarpmışız. Daha sonra da park halindeki araca çarptık. Başımda ve kaburgalarımda hafif ağrılar var. Muğla’daki programımda bir aksama olmayacak" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 18 Şubat 2005 Cuma 14:52:48


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
fert aker IP: 195.175.37.xxx Tarih : 10.03.2005 18:30:40
arkadaş haberi tamamen yanlış yazmışsınız. gerekli arştırmaları lütfen yapın. temel bey aracın önünde değil arka koltuğunda oturuyordu. temel beyin aracı sollama yaparken birine vurmadı. temel beyin de içinde bulunduğu araca arkadan bordo renkli bir doğan vurdu. sollama yapmak için diğer şeritteydik. ama bordo doğan acele ederek bizim geçmemizi beklemeden direksiyonu üzerimize kırdı. ve sağ arka çamurluktan bizim aracımıza vurdu. bizde direksiyon hakimiyetini kaybederek yoldan çıktık. ve park halinde araca çarparak şarompele düştük. jandarmadaki ifademizde bu yöndedir. olay tamami ile kasıtlıydı. önden kamyon arkadan da bordo doğan sıkıştırdı. aracın plakısını tespit edemedik.lütfen haberin doğrusunu yazın