15
Mayıs
2024
Çarşamba
MUĞLA

Katiliyle çay içmiş

Muğla'nın Bodrum İlçesi'nde işadamı 54 yaşındaki Metin Doğmaz, kendisine ait bağ evinde kimliği belirsiz bir kişi tarafından av tüfeğiyle yakın mesafeden başına iki el ateş edilerek öldürüldü. Jandarmanın yaptığı incelemede, katilin, olay öncesi Metin Doğmaz ile çay içip, mandalina yediği belirlendi.

Olay, dün akşam saatlerinde Bodrum İlçesi'ne bağlı Dereköy Çamarası Mevkii'nde meydana geldi. Evli ve altı yıldır eşinden ayrı yaşayan 2 çocuk babası Metin Doğmaz, kendisine ait mandalina bahçesindeki bağ evinde kimliği belirsiz bir kişi tarafından av tüfeğiyle yakın mesafeden başına iki el ateş edilerek öldürüldü. Narenciye ticaretiyle uğraşan Metin Doğmaz'ın cesedi, silah seslerini duyup eve gelen kızkardeşi 45 yaşındaki Ayşe Dere tarafından bulundu. Ayşe Dere, ağabeyinin cesedi başında gözyaşı döküp sinir krizleri geçirirken, çevredekiler jandarma ekiplerine haber verdi.

KATİLİYLE ÇAY İÇMİŞ

Jandarmanın olay yerinde yaptığı incelemede, Metin Doğmaz'ın öldürülmeden önce katiliyle bir süre sohbet ettiği ve bağ evinin önündeki terasta çay içip mandalina yediği ortaya çıktı. Jandarma olayla ilgili 8 kişinin ifadesine başvururken, Metin Doğmaz'ın cesedi otopsi için İzmir Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

Ağabeyini kaybetmenin üzüntüsünü yaşayan Ayşe Demir, öğleden sonra eşim Zeki ve Gökhan Demir ile birlikte ağabeyimin yanına gittik, bir süre sohbet edip çay içtik. Eve gelince bahçeden iki el silah sesi geldi. Gittiğimde ağabeyim kanlar içinde yerde yatıyordu" dedi.

Gökhan Demir ise, "Bahçeden ayrıldıktan sonra 200 metre ilerdeki arabamın yanına gittim. Arabama binmeden önce yolda karşılaştığım arkadaşımla bir süre sohbet ettim. Sohbet sırasında silah sesini duyunca olay yerine geldim. 50 yaşlarında beyaz saçlı, orta boylu ve bıyıklı birinin kaçtığını gördüm. Bağırdım, ancak durduramadım" diye konuştu.

Hürriyet
Yayın Tarihi : 3 Kasım 2008 Pazartesi 08:46:58


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?