4
Mayıs
2024
Cumartesi
MUĞLA

‘Kaya Adamlar’dan Gürün’e ziyaret

KAYA ADAMLARDAN BAŞKAN GÜRÜN’E ZİYARET

Özel bir televizyon kanalında yayınlanan ‘Yetenek Sizsiniz’ yarışmasında finale kalan ve finalde elenen Muğla Üniversitesi öğrencileri Burak Demirci ve Ersin Şafak Muğla Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün’ü makamında ziyaret ettiler.

‘Kaya Adamlar’ olarak bilinen Burak Demirci ve Ersin Şafak, Muğla Üniversitesi Beden Eğitim ve Spor Yüksek Okulu son sınıfında okuyor. Yarışma başladığı günden bugüne kadar gösterdikleri başarılı performans nedeniyle yarışmanın 12 kişilik finaline kalan Kaya Adamlar, yarışma jüri üyesi Hülya Avşar, yarışma sonrası ‘Benim adayım Kaya Adamlar’ demişti.

Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün, Kaya Adamlar Burak Demirci ve Ersin Şafak’ı gösterdikleri başarı ve Muğla’nın tanıtımına yaptıkları katkı nedeniyle teşekkür etti. Başkan Gürün, “Bu bir yarışma. Bu yarışmanın kazananı da olacak, kaybedeni de. Önemli olan Türkiye genelinde bu kadar yarışmacı arasında finale kalmaktı. Bunu da başardınız. Bu tür organizasyonlarda daha önceden bilgimiz olması durumunda daha kolektif bir çalışma içine girebiliriz” dedi.

Burak Demirci ve Ersin Şafak ise ellerinden gelen tüm çabayı sarf ettiklerini, alınan sonucun halkın takdiri olduğunu söylediler.

KAYA ADAMLARDAN BAŞKAN GÜRÜN’E ZİYARET
İHA
Yayın Tarihi : 24 Mart 2010 Çarşamba 13:48:01
Güncelleme :24 Mart 2010 Çarşamba 15:42:44


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?