4
Mayıs
2024
Cumartesi
MUĞLA

Kayserili izciler Köyceğiz’de

KAYSERİLİ İZCİLER KÖYCEĞİZ’DE

Kayseri Milli Eğitim Müdürlüğü İzcilik Grubu, Muğla’nın Köyceğiz ilçesinde çadır kurarak kamp programına başladı.

Kayseri Milli Eğitim Müdürlüğü İzci Grubu üyesi 130 izci ve 13 kamp yöneticisi; Kaymakam H.İbrahim Çomaktekin, Belediye Başkanı Salih Erbay ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Muammer Yakacık’ı ziyaret ederek, kendilerine gösterilen misafirperverlikten dolayı birer plaket verdi.

Köyceğizde Kamping alanda çadır kurup çalışmalar hakkında bilgi veren Kamp Müdürü Mustafa Paşayiğit; “Kayseri Milli Eğitim Müdürlüğü’ne bağlı ilk ve ortaöğretim kurumlarından oluşan 130 izci ve 13 kamp yöneticisi ile birlikte Köyceğiz İlçesi’nde bulunan Günlükte bulunan kamp yerinde çadırlarımızı kurarak çalışmalarımızı başladık. Köyceğiz İlçesi’nin tüm yörelerine gezip, gördük. Bunun dışında Muğla’ya bağlı Marmaris, Fethiye, Gökova, Dalyan ve Sarıgerme plajlarını görerek, bilgi sahibi olduk. Kampta çalışmalarımızı aralıksız olarak kamp yöneticilerimiz ile birlikte çalışmalarımız devam etmektedir.

Burada başta Kaymakam H.İbrahim Çomaktekin, Belediye Başkanı Salih Erbay ve Milli Eğitim Müdürü Muammer Yakacık’ı gösterdikleri misafirperverlikten dolayı izci grubu ve kamp yönetici arkadaşlarım adına şükranlarımı sunuyorum” dedi.

KAYSERİLİ İZCİLER KÖYCEĞİZ’DE
KAYSERİLİ İZCİLER KÖYCEĞİZ’DE
İHA
Yayın Tarihi : 28 Haziran 2010 Pazartesi 10:29:01
Güncelleme :28 Haziran 2010 Pazartesi 10:30:55


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?