4
Mayıs
2024
Cumartesi
MUĞLA

Kaza kurbanlarına hazin veda

DALAMAN'DAKİ KAZADA ÖLEN 3 GENÇ TOPRAĞA VERİLDİ

Muğla'nın Dalaman ilçesinde motosikletle kamyonetin çarpışması sonucu meydana gelen kazada hayatını kaybeden 3 genç toprağa verildi.

Dün Dalaman Devlet Hastanesi önünde meydana gelen trafik kazasında kamyonetle motosikletin çarpışması sonucu meydana gelen kazada Dalaman Cumhuriyet İlköğretim Okulu öğrencileri İlker Çevik (16), Muhammet Ali Öztülü (14) ve Dalaman Sanayi Sitesi'ndeki bir çay ocağında çalışan İsmail Başaran (16) hayatını kaybetmişti. Kazada ölenlerden Muhammed Ali Öztülü'nün cenazesi Dalaman'ın bir köyüne, İsmail Başaran'ın cenazesi Ortaca'ya gönderilirken İlker Çevik'in cenazesi de bugün Dalaman Merkez Camii'nde kılınan

cenaze namazının ardından Şerefler Köyü Mezarlığı'nda toprağa verildi. İlker Çevik'in ailesi, arkadaşları ve sevenlerinin katıldığı cenazede gözyaşı vardı. Duaların edildiği cenazede İlker Çevik'in cenazesi daha önce hayatını kaybeden babası Ayhan Çevik'in mezarı yanına defnedildi.

Öte yandan kazada hayatını kaybeden Muhammed Ali Öztülü'nün kaza günü bir internet sitesindeki profiline koyduğu fotoğrafına "Ölüm benim için tek kurtuluş" yazdığı öğrenildi.

İHA
Yayın Tarihi : 27 Mart 2010 Cumartesi 16:51:05
Güncelleme :27 Mart 2010 Cumartesi 17:00:28


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?