22
Mayıs
2024
Çarşamba
MUĞLA

Kaza ucuz atlatıldı

Muğla şehir merkezinde meydana gelen trafik kazasında iki kişi yaralanırken, yaralılardan Özkan Yılmaz’ın durumu ciddiyetini koruyor.


Edinilen bilgiye göre, Recai Güreli Caddesi üzerindeki trafik ışıklarında yeşilin yanmasından sonra Pizza dağıtıcı Özkan Yılmaz (19)’un kullandığı 48 P 7956 plakalı motosiklet önündeki üç aracı sollayarak hareket etti. Motosiklet sürücüsü yolu yaya olarak geçen Seban Arslan’a (27) çarptı. Motosiklet kadını çarptıktan sonra karşı yönden gelen Günnur Ercan’ın kullandığı 48 ER 248 plakalı araca çarparak durabildi.


Kaza sonrası motosiklet sürücüsü Özkan Yılmaz ve yaya Seban Arslan yaralandı. Özkan Yılmaz çarpma sonrası başından yaralanırken, kulağından kan geldi. Yaralılar Muğla Devlet Hastanesi’ne kaldırılırken, Özkan Yılmaz’ın acil serviste yapılan ilk müdahalesinin ardından tomogrofisi ve röntgeni çekildi. Yılmaz’ın durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenilirken, yoğun bakım servisinde tedavi altına alındı. Seban Arslan’ın ise ayağında ve başında hafif yaralanmalar olduğu öğrenildi. Kaza ile ilgili olarak soruşturma sürüyor.

iha
Yayın Tarihi : 19 Temmuz 2008 Cumartesi 17:16:03


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?