5
Mayıs
2024
Pazar
MUĞLA

Kazanın altından cinayet çıktı

Eşiyle ilişkisi olduğunu öğrendiği adamı bisikletine bindiği sırada...

Muğla'nın Ortaca İlçesi'nde, inşaatlarda boyacılık yapan 46 yaşındaki Arif Ö., eşiyle ilişki yaşadığı öne sürülen emlakçı 55 yaşındaki Cemal Ayık'ı evinden çıkıp bisikletine bindiği sırada minibüsüyle ezdi. Ağır yaralanan Ayık kaldırıldığı hastanede kurtarılamazken, durduramadığı minibüsle duvara çarpıp yaralanan Arif Ö. de tedavi altına alındı.

Olay, Terzialiler Mahallesi, Fevzi Paşa Caddesi, 202 Sokak'ta meydana geldi. İnşaatlarda boyacılık yapan Arif Ö., 48 RB 724 plakalı minibüsüyle, evinden çıkıp bisikletine binen Cemal Ayık'a hızla çarptı. Minibüs ardından yakındaki bir evin duvarına çarparak durabildi. Cemal Ayık da Arif Ö. de yaralandı. Çevredekilerin çağırdığı ambulansla Ortaca Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Cemal Ayık, müdahalelere rağmen kurtarılamayıp öldü. Yaralı minibüs sürücüsü Arif Ö. de aynı hastanedeki ilk müdahale sonrası Muğla Devlet Hastanesi'ne sevk edildi. Bacaklarında kırıklar olduğu saptanan Arif Ö.'nün hayati tehlikesinin bulunmadığı bildirildi.

Olay, önce polis kayıtlarına 'trafik kazası' olarak yansıdı. Ancak kazayı soruşturan polis ilginç bilgilere ulaştı. Hayatını kaybeden evli ve 1 çocuk babası emlakçı Cemal Ayık'ın, Arif Ö.'nün eşi, 2 çocuk annesi eşi H.Ö. ile ilişki yaşadığı ileri sürüldü. Boyacı Arif Ö.'nün, emlakçı Cemal Ayık'ı evinin önünde beklediği, bisikletiyle giderken minibüsle çarptığı iddia edildi. Olayla ilgili çok yönlü soruşturmanın sürdüğü, hastanedeki Arif Ö.'nün kırık bacaklarına platin takılıp, tedavisi tamamlandıktan sonra gözaltına alınacağı belirtildi.


 

...
Yayın Tarihi : 4 Nisan 2011 Pazartesi 12:04:21


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?