5
Mayıs
2024
Pazar
MUĞLA

Kazanın içindeki dram

DRAM İÇİNDE DRAM

Muğla'nın Milas ilçesinde yaşanan trafik kazasında hayatını kaybeden Suna Yıldız (47) ve Ercüment Bütün (43) Güllük beldesinde toprağa verildi.

Kazanın ardından ortaya bir dram çıktı. Suna Yıldız'ın gece saat 23.00'te kalp krizi geçirerek Muğla Özel Yücelen Hastanesi'ne kaldırılan eşi Şavidin Yıldız'ın (57) yanına gitmek istediği öğrenildi. Şavidin Yıldız kaldırıldığı hastanede kalp krizi nedeniyle hayatını kaybederken, eşi Suna Yıldız da aynı dakikalarda geçirdiği kaza sonucu öldü.

Suna Yıldız'ın, kendisine ait otomobille komşusu Ercüment Bütün'den Muğla'ya eşinin yanına kendisini götürmesini rica ettiği öğrenildi.

Acı kazada hayatını kaybeden araç sürücüsü Ercüment Bütün'ün bir gün önce sağlık görevlisi Özlem Şahin'le sözlenirken, yarın da beldede yapılacak bir törenle nikahlanacağı öğrenildi.

Kazada hayatını kaybeden Suna Yıldız, Ercüment Bütün ve kalp krizi sonucu vefat eden Şavidin Yıldız için Güllük belde meydanında ikindi namazını müteakip cenaze namazı kılındı. Cenaze törenine belde halkından yaklaşık 500 kişi, katılırken, cenaze sırasında hayatını kaybedenlerin yakınları güçlükle ayakta kalabildi.

DRAM İÇİNDE DRAM
DRAM İÇİNDE DRAM
DRAM İÇİNDE DRAM
DRAM İÇİNDE DRAM
İHA
Yayın Tarihi : 28 Mayıs 2011 Cumartesi 18:57:04
Güncelleme :28 Mayıs 2011 Cumartesi 19:27:17


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?