22
Mayıs
2024
Çarşamba
MUĞLA

Kazazede ölüme terk edildi

Muğla’nın Fethiye ilçesinde dün gece meydana gelen trafik kazasında 1 kişi öldü. Gece yarısı kaza mahallinde ölüme terk edilen kazazedenin cansız bedeni vatandaşlar tarafından bulundu.


Edinilen bilgiye göre, Fethiye ile Çiftlik Beldesi arasındaki çevre yolunda meydana gelen trafik kazısında, bir otomobilin çarpması sonucu yaralandığı belirlenen kişi olay yerinde hayatını kaybetti. Gece saat 23.30 sıralarında bir ihbar üzerine Çiftlik Beldesi yoluna giden polis ekipleri, bir otomobil tarafından çarpıldıktan sonra olay yerinde terk edildiği düşünülen Fethi Göçer(45) adlı vatandaşın cesediyle karşılaştı. Polis ekiplerinin olay yerinde yaptıkları incelemede, beyaz bir otomobile ait ayna ile birlikte tampon ve ön panjur parçalarına rastlandı. Şarampole yuvarlanmış olan Göçer’in cesedi üzerinde yapılan ilk incelemede de, yol kenarında yürüdüğü sırada bir otomobilin çarptığı ve olay yerinden kaçtığı belirlendi.


Kaza sonrası yaklaşık 5 metrelik şarampole düştüğü görülen Fethi Göçer’in cesedi üzerinde yapılan ilk incelemede de vücudunda çok sayıda kırık ve yaralanma olduğu görüldü. Olay yerinde yapılan ilk incelemenin ardından Fethiye Devlet Hastanesi Morguna kaldırılan Fethi Göçer’in cenazesi, kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için İzmir Adli Tıp Kurumu’na gönderildi.


Polis ekipleri yol kenarında yürüyen yayaya çarparak kaçan ve ölüme terk eden sürücüyü bulmak için çalışma başlattılar. Çarptığı yayayı ölüme terk ederek kaçan sürücücü bu tutumu ise olayı görenlere insanlık ölmüş dedirtti. Kazayla ilgili soruşturma devam ediyor.

iha
Yayın Tarihi : 13 Kasım 2008 Perşembe 17:31:15


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?