16
Mayıs
2024
Perşembe
MUĞLA

Kazdığı kuyuya düştü

Muğla merkezde devam eden kanalizasyon çalışmaları sırasında entresan bir kaza yaşandı.

Kazada, firmanın aracı, firma tarafından kazılan kanalizasyon çukuruna düştü. Altyapı borularının döşendiği ve üzeri örtülen kanalizasyon hattının üzerinden giden toprak yüklü kamyon, çukurun çökmesi sonucu maddi hasara uğradı.


Şehir merkezinde bir inşaat firması tarafından yürütülen Muğla kanalizasyon ve Altyapı çalışmalarında Muslihittin Mahallesi Sabri Acarsoy caddesinin altyapı kazı çalışmaları tamamlanarak borular döşendi ve yan bağlantıları yapıldı. Üstü örtülen ve asfalt dökülen yolda kanalizasyon kazısı sırasında çıkan toprakları taşıyan 48 EL 407 plakalı kamyon seyir halinde iken yol birden çöktü. Çökme sonucu kamyonun sağ ön ve arka lastikleri çukura gömüldü.


Cadde trafiğe kapatılırken, 2 saatlik bir çalışma sonrası çukura düşen kamyonun içindeki toprak boşaltıldı ve çekiciler vasıtası ile çukurdan çıkarıldı. Çukura düşen kamyonda maddi hasar meydana gelirken, yağan yağmur nedeniyle üstü örtülen çukurda boşluklar oluştuğu ve kamyonun ağırlığına dayanamayan kanalizasyon çukurunun çöktüğü açıklandı.

iha
Yayın Tarihi : 29 Ağustos 2008 Cuma 23:25:59


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
seda gamze IP: 88.241.202.xxx Tarih : 2.09.2008 11:27:56

burası mugla hiç şaşırmadım acıkcası:):)